• 9
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako se Jelena Đoković sređivala za proslave kada je upoznala Novaka, a kako sada kada imaju milione

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najradije bira svedene komade, ali oni nose potpis velikih modnih imena i modnih kuća

  • 9
Jelena i Novak Đoković Mateja Stanisavljevic/ATAImages, RC2 / Backgrid UK / Profimedia

Najveća podrška jednom od najboljih tenisera sveta Novaku Đokoviću je svakako njegova supruga Jelena. Svoju srednjoškolsku ljubav krunisali su brakom 2014. godine, te mu sada, pored Jelene, podršku pružaju i njihovo dvoje dece.

Jelenino bodrenje i navijanje u loži je svaki put pomno propraćeno, a primećuje se da je pažnja i te kako fokusirana i na ono što ona nosi. Iako poznata kao neko ko zagovara parolu "manje je više", te su minimalizam i svedenost uvek njen izbor, Jelena ipak privlači pažnju svakom svojom novom odevnom kombinacijom.

Sa širokim osmehom bodrila ga je u Parizu 2009. godine.

Jelena Đoković Foto: REAU ALEXIS / Sipa Press / Profi

Njen stil od devojačkih dana se nije mnogo promenio, uvek je volela odmerenost, ali se, kako je Novakovov uspeh rastao, menjala i njena privrženost modi i određenim prestižnim modnim brendovima. Kombinacije u kojima smo je najviše viđali sačinjene su od strukiranih sakoa, dobrog džinsa i običnih belih majica ili onih sa printom. Viđali smo je u baletankama, ali i u platformama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Uvek je birala komade poznatih brendova

Za gledanje mečeva birala je bejbi-dol letnje haljine koje laskaju njenoj vitkoj figuri. Primetni su bili i cvetni i romantični krojevi i printovi, što se zadržalo i danas. Omiljene su joj bile haljine modne kuće "Aleksandar Mekvin" u kojima je viđena u nekoliko navrata. Svakako, ono što nam je svima poznato jeste da je uvek volela da nosi zanimljive šešire i naočare sa okvirima u raznim bojama.

Ona takođe deluje pristrasno prema dizajnerima poznatim po svojim hrabrim izborima boja i neobičnim printovima. Primeri za to su njeni izbori haljina koje je nosila na raznim gala događajima Fondacije.

Ovako je Jelena Đoković izgledala na gala događajima u protekloj deceniji.

Modni momenat koji je ostao upamćen jeste haljina koju je nosila na samom osnivanju "Đoković fondacije" u Londonu 2013. godine kada se pojavila u prugastoj haljini modne kuće "Oskar de la Renta".

Godinu dana kasnije usledilo je svadba, a venčanica je istovremeno odisala vanvremenskim stilom, ženstvenošću i jednostavnošću - onim što nazivamo klasikom. Ponela je venčanicu Sare Barton, dizajnerke koja je kreirala venčanicu i za princezu Kejt Midlton. Nezaboravan trenutak je i onaj kada je sedela tik pored žene koja diktira modu - urednica Voga - Ana Vintur. Obe su tada nosile vrlo slične haljine i komade nakita.

U poslednje vreme Jelena bira i nešto drugačije komade za proslave. Nije joj strano da se pojavi u šortsu i košulji, ali i u mini koktel haljinama, u odnosu na period kada je isključivo birala balske haljine. Bira komfor pre svega, a celu kombinaciju naglašavaju aksesoari poznatih brendova, poput "šanel" tašni.

Najviše ulaže u nakit

Kada je reč o nakitu, to je momenat koji je sa godinama počeo da se razlikuje. Prilikom nekoliko poslednjih pojavljivanja primećeno je koje to brendove Jelena preferira i koliko košta svaki od komada. Modna kuća "Tifani" je poznata po skupocenim komadima, pa tako njene ogrlice izrađene od 18-karatnog roze zlata i malih dijamanata koštaju oko 6500 dolara.

Omiljene su joj narukvice modnih brendova "Erme" i "Kartije". "Kartije" narukvica iz kolekcije "Lofe" može koštati i do 56.000 dolara. Svakako, definitivno najskuplji je njen sat kuće "Audemars Piguet" koji košta i do 48.000 dolara.

Iako diskretni, ovi komadi su vrlo uočljivi dobrim poznavaocima i ljubitelja ovih modnih kuća.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mira

    23. decembar 2022. | 15:39

    Bila je slatka, doterana i lepuskasta... Bila je...

    Podelite komentar

  • Snezana

    23. decembar 2022. | 17:32

    Зашто сте љубоморни жена се сређује у складу са својим могућностима и расположењем као свака од нас

    Podelite komentar

  • Bata Boki

    23. decembar 2022. | 16:20

    Njena stvar...jer joj se moze...samo mi je zasmetalo..u crkvi,jedina je drzala ruke iza ledja.Nedolicno ponasanje ili ne postovanje pravoslavlja???!!!

    Podelite komentar