• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelina Džoli voli minimalizam i klasiku: Za nju su kožne baletanke uvek prvi izbor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oličenje klasičnog stila je definitivno Anđelina Džoli

  • 0
Angelina Jolie, Anđelina Džoli Foto: TatianaK/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Leto je u punom jeku, ali nikada nije prerano da počnete da razmišljate o svojoj jesenjoj garderobi – ili o korišćenju prelaznih komada. Najnoviji ansambl Anđeline Džoli služi kao inspiracija, jer je kombinovala jedan od najsvestranijih modnih komada sa letnjom obućom.

Dok je bila u Njujorku ove nedelje, holivudska glumica je viđena u odeći savršeno prikladnoj za leto, ali i za oblačenje između sezona. U pratnji sina Paksa, nosila je crnu midi haljinu ispod elegantnog laganog crnog trenč mantila. Njen ansambl su upotpunjavale crne kožne baletanke, jedan od letnjih, ponovo trendi stilova cipela.

Anđelina je uskladila svoje aksesoare, koji uključuju crnu prošivenu "sen loran" torbicu i naočare za sunce kvadratnog okvira.

Angelina Jolie, Anđelina Džoli Foto: TatianaK/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Anđelina oličava klasični stil. Njena garderoba je pažljivo odabrana mešavina ključnih stvari, u rasponu od haljine do luksuznih torbi, sve u bezvremenskim neutralnim nijansama.

Zvezda izbegava aktuelne modne trendove u korist proverljivih investicionih komada – nosila je slične klasične "šanel" baletanke na naslovnoj strani izdanja britanskog magazina "Vogue" iz marta 2021. godine, u kojem je govorila o svojoj strasti prema vintidž modi i kupovini samo onoga što je napravljeno da traje.

Dodavanjem elegantnog trenč kaputa ovim jednostavnim komadima, Anđelina je spremna da prihvati jesen u svom uobičajenom sofisticiranom stilu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota