• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Estetičarka otkriva koju tačku na licu zaboravljamo, a bitna je za antiejdžing: "Zahvalite mi se za 10 godina"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Greška koju dame najčešće prave kada neguju lice

  • 1

Šeri je ekspert za negu lica i po profesiji je medicinska estetičarka, koja redovno postavlja savete na društvenim mrežama.

Svaka dama ima posebnu rutinu nege lica, koja odgovara njenoj koži, ali Šeri navodi da se radi o jednom propustu koji je veoma čest kod svake žene. Ne radi se samo o tome koje se kreme koriste, kakvi su sastavi i šta se sve nalazi u dugim opisima preparata, već je u pitanju sama tehnika nanošenja istih.

- Postoji jedno mesto na vašem licu koju zanemarujete i pokazaću vam gde - započinje Šeri u videu na profilu @allofsherry .

- Postoji oblast između ušne školjke i tačno iznad vaše vilice,  koje povezuje vaše uho sa bočnom stranom lica. Ako ga zaista pogledate u ogledalu, možete videti da je ovo jedina tačka koja "dodaje godine" i da to većina i ne primećuje - navodi "TikTokerka".

Šeri govori kako je veoma važno da se obrati pažnja na celo lice, ali da se područje ispod ušiju često zaboravlja.

@allofsherry You’ll thank me in 10 years 🥰 #antiaging #antiagingtips #skincare101 #skincareroutinetips #skincaretip #wrinklefreeskin #aginggracefully #agingskin #agingup ♬ Daydreams - Gentle State

Protrljala je ruke i sporo masirala to područje kremom. Pokazala je da je bitno da takvim pokretima pokrenete cirkulaciju i u tom delu lica. Naime, kada koža počinje da "oseća godine" koje imate, ona počinje da se spušta, a upravo ta tačka je zadužena za veliki deo lica, poput obraza i kože na vilici, kako Šeri objašnjava.

- Ako idete na tretmane lica ili masaže, podsetite stručnjaka koji je zadužen za vas da se posveti i ovom delu, jer će to napraviti veliku razliku kako starite. Zahvalićete mi se za 10 godina- dodaje Šeri.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Equilibrium 10 treman za blistavu i glatku kožu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • NN

    23. avgust 2023. | 21:21

    Ovo je plastičarka a ne estetičarka ! Najžešće su ove plastikanerke koje trućaju o prirodnoj nezi i lepoti!

    Podelite komentar