• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl vratila pončo u modu? Ovo su ideje za kombinovanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste zaboravile na ovaj komad?

  • 0
Megan Markl Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U petak, Megan Markl i princ Hari prisustvovali su One805LIVE! dobrotvornom prikupljanju sredstava za sezonu jesen 2023. u Santa Barbari u Kaliforniji, čiji je domaćin bio Kevin Kostner, a sve je organizovana na njegovom imanju na plaži.

Na fotografijama vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogu se videti kako svom domaćinu uručuju nagradu. Megan je bila obučena u crno-beli pončo sa obimnim rukavima, pojasom u struku i crnim ukrasima. Široka kragna kaputa ostala je otvorena. Kosu je stilizovala u elegantnu punđu, a nosila je zlatne minđuše i sat "Cartier Tank", koji je ranije pripadao princezi Dajani. Pored nje, Hari je bio obučen u crno odelo preko crne košulje.

Prednost nošenja ponča za posebne prilike je udobnost i samopouzdanje koje pruža. Pončo napravljen od mekog i laganog kašmira koji prekrivaju vaše telo, pružaju elegantno, ali opušteno pristajanje.

Pončo je odlična opcija za pretvaranje inače ležernog izgleda u bez napora šik ansambl, može se uklopiti u svaki životni stil.

Međutim, šta nositi sa njim?

Majica dugih rukava - osnovna majica dugih rukava je odlična opcija za hladno vreme. Bilo koja osnovna neutralna boja će biti dovoljna.

Haljina do kolena - džemper haljine ili jednostavna haljina su odlične opcije za nošenje ispod ponča. Većina ponča ima dužinu u nivou kukova ili nešto niže. Zbog toga ćete želeti da budete sigurni da je vaša haljina dužine oko kolena ili malo iznad, kako biste održali odgovarajuće proporcije i ne biste vizuelno izgledale niže.

Top i uske farmerke - dok će neki reći da su uske farmerke van mode, pončo je odlična opcija za vraćanje u modu uskih farmerki! Predimenzionirani stil savršeno odgovara ukoliko je ispod nešto dosta uže.

Monohromatska odeća - ako ste ikada u nedoumici, pokušajte sa monohromatskim stilom. Potpuno crna, bela, teksas ili siva odeća je odlična opcija za nošenje ispod ponča!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota