• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U prvom redu na "Diorovoj" reviji u Parizu dominirale bele košulje: Klasičan stil i nove ideje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezde su napravile sopstveni šou

  • 0
Dior revija Foto: Tanjug/AP

Najveće i najsjajnije poznate ličnosti, uključujući Dženifer Lorens, Šarliz Teron, Rosaliju, Anju Tejlor-Džoj i druge, pretvorile su "Diorovu" modnu reviju za proleće/leto u svoju ličnu pistu.

I dok je dizajnerka Marija Gracija Kjuri prikazala fantastičnu novu kolekciju za "Dior" na Nedelji mode u Parizu slavne ličnosti su svojim stilskim pečatom takođe donele novitete. Šarliz Teron je spojila biznis i zabavu, noseći oštru belu košulju na kopčanje sa potpuno prozirnom suknjom u potpunosti napravljenom od perli i mrežastog materijala.

Izgleda da je ovo bila sjajna prilika da pokupimo apsolutno sve trikove za nošenje bele košulje, klasičnih i unikatnih modela.

Dženifer Lorens se odlučila za sličan ansambl. Ali umesto da obuče "rizični" donji deo, Lorens se držala klasike tako što je svoj izgled uparila sa somot crnom suknjom do poda. Iako je ona obula klasične salonke, mi predlažemo da prihvatite trend kaubojki i ako niste spremne za preveliki rizik, ovo su dva esencijalna komada za kombinovanje sa čizmama koje već polako osvajaju sezonu.

Dior revija Foto: Tanjug/AP

Timu belih košulja pridružila se i pevačica Rosalija, ali sa dodatkom treger-suknje čiji pojas počinje ispod grudi. Ovo je sjajan izbor za prilike tokom kojih želite da ostavite utisak.

Moćan, senzualan i tako ženstven dodir donela je Anja Tejlor-Džoj u crnoj jakni sa minijaturnim šortsem inspirisanoj Matriksom. I opet vidimo da se glumice drže proverenih salonki, ali ne možemo da ne primetimo koliko bi se jahačke čizme dobro složile uz ovo. Ipak, jasno je da je izgled naginjao na "Dior" klasiku, jer su ove salonke njihov prepoznatljiv model.

Mlada glumica Džena Ortega držala se proverene crne elegancije, i dalje u stilu Srede Adams. Plisiranu suknju i blejzer, komade za školsku uniformu, razdrmala je providnom čipkanom bluzom.

Kraljevski elegatne, princeze Marija Kjara i Marija Karolina od Burbona-Dve Sicilije privukle su posebnu pažnju. Italijanske sestre naslednice, koje su ranije ove nedelje diplomirale na modnoj školi u Parizu, pojavile su se da pokažu naučeno.

Chiara de Bourbon,  Carolina Foto: MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Karolina oduševila se u dugoj srebrno-crnoj suknji sa printom koju je uparila sa odgovarajućom bluzom puf rukava. Svoj sofisticirani izgled uparila je sa crnim štiklama i kožnom bebi plavom dizajnerskom torbom.

Princeza Kjara obukla je sličan ansambl koji je uparila sa crno-belom košuljom sa cvetom ispod. I one su se držale stare "Dior" klasike kada su krojevi u pitanju.

Naravno, ne možemo a da ne spomenemo i gospodu, a tu se svakako ističe holivudski zavodnik Robert Patinson, koji je doneo svežinu u bež mekanom "oversized" modelu, sa, pogađate, belom košuljom ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota