• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofija je najlepša doktorka u Srbiji: Otkrila nam je sve o sebi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada doktorka pozirala je pred našim kamerama i otkrila nešto o sebi

  • 3
Sofija Adelhart, modni editorijal Foto: Filip Plavčić

Lepog i upečatljivog lica i zavidne figure, nije ni čudo što je Sofija Adelhart (25) poželela da uplovi u manekenske vode. Ova doktorka opšte prakse, a nadamo se i jednog dana budući pedijatar, pozirala je pred objektivom našeg fotografa za modni editorijal i u ovom lepom druženju otkrila je i nešto više o sebi.

- Iako sam nedavno završila fakultet, ponekad ponesem modele modnih kreatora i uživam i u ovom poslu. Smatram da sve što čovek voli i želi, može da uklopi sa svim obavezama i da postigne. Potrebno je da osoba bude svestrana i da se oproba u različitim sferama - rekla je Sofija za Ona.rs.

Sofija je u ranom detinjstvu jako volela glumu i modu, i eto, igrom slučaja, završila je u jednoj od ove dve oblasti. Pored njene izuzetno zahtevne i plemenite profesije, jedan dan bila je i zvezda našeg modnog editorijala.

- Odmalena sam volela modu i glumu, međutim, ljubav i altruizam su me odveli u drugom smeru. Jasno je da odelo ne čini čoveka, ali moramo priznati da se svi mi osećamo lepše kada nosimo stilizovanu i kvalitetnu odeću koja ostavlja prvi utisak o osobi i daje joj samopouzdanje. Upravo ta ljubav prema odeći ali i kameri (gluma) su me doveli do mode.

Priznaje da se najlepše oseća kada na sebi nosi haljinu jer joj predstavlja klasik, a kada je sklop boja u pitanju voli mirnije i zemljane tonove.

S druge strane, postoji nešto što nikad ne bi uparila i nosila.

- Nikako ne bi uparila roze i crvenu boju, prosto mi ne idu jedna s drugom, a takođe nikada ne bih obukla stvari koje su mi previše kratke ali i dekoltirane. Ne volim kada se previše otkrivam - jasna je Sofija.

Prati rad i delo Kare Delevinj koja joj je omiljena manekenka i usvaja neke njene izjave o modi, a Sofija otkriva i čije savete obavezno posluša.

- Za ovo pitanje moram spomenuti moju majku i kao osobu koja mi daje savete i kao osobu kojoj ja dajem savete. Takođe, naravno tu su i moje sestre i drugarice. Od njih uvek tražim savet i uvek su tu da mi daju neki komentar - rekla je ova mlada doktorka.

Model: Sofija Adelhart ; foto: Filip Plavčić; odeća: AMC - Afrodite mode collection; prostor: Avant Garde Studio; šminka: masterpiecemakeup.lidija. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 534

    1. oktobar 2023. | 10:05

    Ajde jednu bez šminke i trepavica.

    Podelite komentar

  • E sad...

    1. oktobar 2023. | 09:40

    Da je baš najlepša... I nije

    Podelite komentar

  • Commodore

    1. oktobar 2023. | 08:58

    A fakultet je verovatno završila na znanje.

    Podelite komentar