• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Blejk Lajvli, Tejlor Svift i Sofi Tarner pokazuju zašto ne morate da se uskladite sa drugaricama za izlazak

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kožni komadi dominiraju!

  • 0
Blake Lively, Taylor Swift, Sophie Turner, Blejk Lajvli, Tejlor Svift i Sofi Tarner Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da početak jeseni u Njujorku i tamošnja klima dozvoljavaju eksperimentisanje sa stilovima. Blejk Lajvli je svojim modnim odabirom jasno predstavila kojem se to komadu najviše radovala, dok se njena prijateljica pevačica Tejlor Svift ne odriče sandala, bosih nogu i mini-sukanja.

Glumica se pojavila u vanvremenskom paru jesenjih čizama. Obuća zvezde serije "Gossip Girl" jesu kamel antilop čizme sa polušpicastim vrhom i visokom štiklom. Iako malo podsećaju na sve popularnije kaubojke, i dalje se drže klasike.

Lajvline čizme dodale su raznovrsnu, čistu osnovu ostatku njene odevne kombinacije, koja je sadržala rebrasti beli top i kožnu suknju - midi stil skrojen od pruga u nijansama braon, cigla-crvene boje i zlatnožute. Na sve to se sjajno uklopio "šanel" blejzer od tvida sa kožnim delovima na reveru i džepovima.

Lajvlin ansambl višestruke teksture završen je blistavim zlatnim nakitom, koji obuhvata slojevitu ogrlicu i zaobljene minđuše u obliku diska. Metalni komadi dodali su oštar sjaj koji je upotpunio odgovarajuće akcente njene odeće, naglašavajući maksimalističku, ali vrlo elegantnu notu.

Sa druge strane, Tejlor Svift je bila više nego spremna za "girls night out" u mini-haljini sa bretelama naglašenu širokim kožnim kaišem.

Sofi Tarner se odlučila za oštriji kožni ansambl od glave do pete, što polako i postaje epitom jeseni.  Jakna sa rajsferšlusom, mini-suknja i čizme ispod kolena za pravi "edgy" momenat.

U međuvremenu, Lajvli je bila više naklonjena stilu 70-ih u svom ansamblu, ali su sve tri pokazale da se ne morate dogovarati sa drugaricama pred večernji izlazak - svaka je pokazala svoju atentičnost kroz određenu estetiku kojoj je trenutno naklonjena. Iako vidno prate aktuelne trendove, sve tri su donele drugačiji modni izraz, što vam samo dokazuje da ako kratka kožnja suknja nije u skladu sa vašim stilom života i posla, možete se odlučiti za midi verziju poput Blejk Lajvli. A ako ste ipak prava "party" girl, jedan "minić" i aksesoari daju drugu dimenziju maloj crnoj haljini.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota