• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želela sam da izgledam kao Bela Hadid, a izgledam mlađe barem 15 godina", otkriva oduševljena mama i model

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je novi trend u estetskoj hirurgiji, kom masovno podležu žene, a prokomentarisao ga je vrlo ugledni plastični hirurg

  • 0
Olivia Molina Avellaneda Foto: Instagram/oliviamolinanuestroamor

Mnoge dame teže ka zategnutom licu, oštrom pogledu, sa podignutim obrvama, jer tako "nalaže trenutni pobednik standarda lepote".

Ipak, takav izgled je često dostižan samo putem estetskih zahvata. To nije dovoljno da bi sprečilo iznenađujući broj žena, među kojima je i 34-godišnja majka i model, Olivija Molina Avelaneda.

Ova procedura je daleko jednostavnija od one do sada pozate i upravo zbog toga, mnoge dame je rade. Nazivaju je "konjski rep", jer je efekat kao kada biste čvrsto zategli ovu frizuru. 

Ovim povodom oglasio se i čuveni plastični hirurg, prenosi "NyPost.com" i otkrio zašto je ovo nova omiljena estetska korekcija.

- Ovo je procedura koja je u suštini napravljena za žene u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama. Podizanje lica "konjskim repom", nudi mnogo manje otoka, postoji manji bol i mnogo brže ćete izgledati "normalno" - objasnio je Ari Hošander, plastični hirurg sa Menhetna.

Za razliku od standardnog zatezanja lica, tokom kojeg lekari prave rezove po celoj glavi i vratu, hirurzi koji izvode zatezanje ovom metodom, postižu zategnuti izgled, tako što prave samo nekoliko rezova duž linije kose i iza ušiju, izvlače višak tkiva sa čela i povlače kožu nazad da bi stvorili čvrstu završnicu.

zategnuto lice, estetska operacija, zatezanje lica, plastična operacija Foto: Shutterstock

Hirurzi tvrde da je ovo najefikasnije za mlađe pacijente, koji nemaju toliko opuštenu kožu.

Međutim, Hošander upozorava da zatezanje ovog tipa nije trajno rešenje. Pacijenti dobijaju zategnuto lice koje traje oko pet godina.

Olivija Molina Avelaneda otputovala je u Los Anđeles u septembru 2021. godine, da prođe ovaj luksuzni lifting lica, plativši nešto više od 50.000 dolara.

- Želela sam da izgledam kao Bela Hadid. Ovo je najbolja operacija koju sam uradila u životu, čak izgledam mlađe od dvadesetogodišnjih devojaka - navodi ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepota može i da boli: Ako želite da se podmladite, moraćete da prođete kroz ovakav zahvat

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota