• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barbra Strejsend u memoarima otkrila zašto nikada nije operisala nos: Godinama se borila sa ružnim komentarima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je rekla da joj se uvek dopadala mala kvrga na nosu

  • 0
Barbara Strejsend Foto: Profimedia

Barbra Strejsend je otkrila zašto nikada nije operisala nos, iako je godinama dobijala okrutne komentare na račun svog izgleda.

Čuvena glumica i pevačica, koja sada ima 81 godinu, u novim memoarima "Zovem se Barbra", jedan deo je posvetila svom izgledu i nadimcima koje je zbog nosa dobila - poput "ljubazni mravojed" i "besni hrčak".

Razlog zbog kog nikada nije želela da išta menja jeste jer se plašila operacije nosa koja bi mogla da ošteti njen zvonki glas.

U odlomku još uvek neobjavljenih memoara, a do kojeg je došao magazin "People", ona piše o tome kako su je naterali da se podvrgne operaciji.

- Mislila sam, zar moj talenat nije dovoljan? Operacija nosa bi mi škodila i bila bi skupa. Osim toga, kako bih mogla da verujem bilo kome da uradi tačno ono što želim i ništa više? I ko bi znao šta bi to moglo učiniti mom glasu? Jednom mi je doktor rekao da imam devijaciju septuma. Možda zato zvučim kako zvučim - napisala je Barbra.

Zvezda je rekla da joj se uvek dopadala mala kvrga na nosu.

- Osim toga, volela sam duge nosove. Italijanska glumica Silvana Mangano imala je takav i činilo se da su svi mislili da je lepa.

Zvezda je takođe osudila priču koja je završila na naslovnoj strani časopisa "Tajm" iz 1964, a u kojoj je autor nazvao njen nos "oltarom", što je njenom licu dalo "esenciju psa".

- Pretpostavljam da, kada postaneš poznat, postaješ javno vlasništvo. Vi ste tada objekat koji treba pregledati, fotografisati, analizirati, secirati, a polovinu vremena i ne prepoznajem osobu koju prikazuju. Nikad se nisam navikla na to i pokušavam da izbegnem da čitam bilo šta o sebi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Mogla sam da budem princeza". Slavna pevačica otkrila s kim je u mladosti imala aferu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota