• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Internacionalni uspeh srpske mode: Suzana Perić na reviji u Atini ugostila svetki poznatog Eltona Ilirijanija

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle Čikaga i Atine, polovinom novembra zahvaljujući našoj nacionalnoj nedelji mode, srpka kreativnost biće predstavljena i na Budapest Fashion Week-u

  • 0
Internacionalni uspeh srpske mode Suzana Perić Foto: Athens Fashion Week

U svetu mode, srpska kreativnost i talenat nastavljaju da zrače širom planete. Nakon spektakularnog 22. izdanja, Serbia Fashion Week sa ponosom nastavlja da slavi srpsku modu i njene neiscrpne izvore inspiracije širom sveta.

Zahvaljujući ugovoru koji Serbia Fashion Week ima sa Athens Fashion Week-om, dizajnerka Suzana Perić nedavno je održala uspešnu reviju u grčkoj prestonici. Specijalni gist na pisti bio je svetki poznati influenser, model i filnatrop Elton Ilirijani, a Suzana je brojnim predstavnicima medija i publici u Atini prikazala svoju kolekciju Glam Galaxy, koju je premijerno predstavila na Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu u oktobru. Samo nekoliko dana nakon toga, kao ponosni predstavnik SFW-a, Suzna Perić je učestvovala na World Fashion Festival 2023 u Čikagu.

Kao jedina licencirana nedelja mode u Srbiji, Serbia Fashion Week je ponosan na to što zahvaljujući ugovorima koje ima sa čak 34 nedelje mode širom sveta, našim dizajnerima omogućuje da svoju kreativnost prikažu na svim kontinentima, rame uz rame sa najvećim vetkim dizajnerima i brendovima. Ovi ugovori predstavljaju mostove koji spajaju srpske dizajnere sa svetskim tržištima. Naša nacionalna nedelja mode ne samo da promoviše srpsku kreativnost, već i omogućava našim talentovanim dizajnerima da svoje kreacije predstave publici od Amerike, preko Evrope, do Azije i na taj način osvajaju nova tržišta. Ovi ugovori su ne samo komercijalni sporazumi, već i simbolički mostovi koji povezuju srpsku modu sa globalnim kulturnim raznolikostima.

Naša nacionalna nedelja mode hrabro gradi mostove među kulturama i tradicijama, prenoseći svoju jedinstvenu priču širom sveta. Svaki ugovor predstavlja korak ka širenju srpske kreativnosti i kulture, i svaki korak donosi sa sobom inspiraciju i raznolikost.

Posle Čikaga i Atine, polovinom novembra zahvaljujući našoj nacionalnoj nedelji mode, srpka kreativnost biće predstavljena i na Budapest Fashion Week-u. Serbia Fashion Week ostaje posvećen svom zadatku, gradeći mostove između srpske mode i svetskih pozornica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstavio svoju novu kolekciju: Ko je Diva, a ko Superstar?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota