• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Irina i Emili bodrile košarkaše u atraktivnom izdanju: Manekenke skrenule pažnju sa utakmice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Urbanim autfitima vratile su nas u vreme ranih dvehiljaditih kad je bilo toliko malo modnih pravila, a jedino se vrednovala autentičnost

  • 0

Irina Šajk i Emili Ratajkovski verovatno ne trebaju predstavljanje - njihova imena su sinonim lepote 21. veka. One su najtraženiji modeli, posvećene majke, žene koje su smogle hrabrost da kažu "ne" i okončaju, naizgled, savršen brak; iako smelo koračaju kroz četvrtu deceniju života, izgledaju bolje nego mnoge mlađe koleginice, a tome je zaslužna njihova neumorna disciplina.

Šajkova i Ratajkovska su oduvek prkosile planetarnoj predrasudi kako su manekenke "praznoglave".

Otvorenim umom, britkim jezikom i odsustvom straha demantovale su tvrdnje da su samo još jedno lepo lice za reklamu ili duge noge krojene za modnu pistu.

Ne zaboravimo, lepota nije aksiom, ona zavisi od ličnog ukusa individue, a činjenično je stanje da postoji bezbroj simetričnih lica na ovoj planeti, stoga - kako se vrši selekcija "najboljih među najboljima"?

Reći ću vam kako. Stavom. Harizmom. Seksepilom.

To je začin koji lepim očima daje sjaj i vrckavost, egzotičnim crtama lica - mistiku, bujnim oblinama - poželjnost...

Dive su ovih dana odlučile da posete košarkašku utakmicu kako bi bodrile "New York Knicks" tim, što nije iznenađujuće s obzirom da je "Velika jabuka" njihov dom.

Svu pažnju privukle su svojim vintidž šik izgledom.

Irina je nosila svetlucavu šampanj haljinu u obliku spavaćice koja joj je isticala dekolte i vitke noge, a čipkani detalj na kraju pojačavao je "vamp" look.

Haljinu je uparila sa crnim kožnim čizmama, bomber jaknom i srebrnim karikama - kako bi kreirala određenu vrstu uličnog vajba i time umanjila efektnost haljine - shodno događaju kom je prisustvovala.

Ruž u boji trule višnje isticao je manekenkine prodorne zelene oči.

Emili se ipak odlučila za nešto svedeniju varijantu - oversized crne "cargo"pantalone čiju je jednostavnost "zakomplikovala" sjajnim kožnim pojasom sa veleleponom zlatnom kopčom, tamnobraon krop-top i oversized košulju u istoj nijansi.

Poput Irine, obula je crne kožne čizme koje su bile savršen par sa crnim kožnim mantilom.

Za razliku od Šajkove, Emili je ponela zlatan nakit koji više i priliči njenom toplom tenu, dok Irininu lepotu najbolje naglašava nakit u "hladnijoj" nijansi.

Nesumnjivo da su nas bar na tren vratile u eru ranih dvehiljaditih kad se nije poštovalo nijedno modno pravilo, već se akcenat stavljao na autentičnost.

Čini se da su dame imale zabavno veče, a da li su krasile ložu samo zbog razonode, sportskog duha ili možda nekih simpatija, to ostaje da vidimo.

Koja manekenka je po vama bolje obučena? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota