• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihovo visočanstvo - šiške: Od Džulije Roberts do Aleksandre Radović, ovako stoje raznim oblicima lica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neki kažu da su šiške čak i bolje od botoksa

  • 0

U trećoj sezoni serije "Emili u Parizu", glavni lik Emili Kuper, koja se suočava sa životnom krizom i ne može da zaspi, hvata makaze i radi sebi nešto što će njeni prijatelji kasnije okarakterisati kao "nervni slom".

"Ponekad ljudi seku šiške kada je sve u redu!", branila se ona.

Ako bilo šta o šiškama pokušavate da pronađete na društvenim mrežama, sigurno ćete naići na gomilu mimova u kojima devojke šišaju šiške kada se nalazi na životnoj prekretnici. Jeftino je, brzo i možete to uraditi same, kod kuće. Sledeća faza je farbanje kose, ali impulsivna odluka mora odmah da se realizuje, ko će da čeka termin kod frizera.

I tako dobijamo šiške koje jasno poručuju sutradan svima: "Najgore je prošlo!".

Ipak, kada su poznate ličnosti u pitanju, naravno da ne pomislimo da bilo šta slično stoji iza nove frizure. Jednostavno se odmah zamislimo o šiškama, ali racionalno odlazimo u frizerski salon i pokazujemo sliku te javne ličnosti.

Rezultat? Pa, ili delujemo ozbiljnije ili izgledamo deset godina mlađe.

Mnogo je stvari koje žene vole kod šiški, na primer njihovu sposobnost da skrenu pažnju na oči i jagodice, dok istovremeno nadoknađuje manje poželjne karakteristike kao što su nepravilna linija kose, veliko ili čak izborano čelo. Neki kažu da su šiške čak i bolje od botoksa.

Činjenice:

1. Žene sa okruglim licem mogu sjajno da iznesu šiške! Oni će zapravo skrenuti pažnju sa oblika.

2. Najuniverzalnija i moderna dužina je između obrva i linije trepavica, sa razmakom na sredini.

3. Šiške će dati potpuno novu frizuru ženama koje imaju ravnu kosu ili stepenasto ravnu.

Imajući sve ovo u vidu nije ni čudo da se javnost oduševila kada je princeza Kejt Midlton debitovala sa šiškama. Karakteriše ih to što mogu da budu duže, jer se nose na stranu i što im nije potrebno nikakvo feniranje ili stilizovanje, jednostavno će uvek stajati tamo gde treba.

Tamna kosa Emili Ratajkovski je uvek stilizovana u veličanstvene velike retro lokne, baš kao što su nosile najveće lepotice starog Holivuda. Transformisane tako da odgovaraju toj frizuri, njene guste, pune šiške su vidno voluminiozne i kovrdžave, slanjaju se sa lica i daju njenom pogledu senzualnu misterioznost.

Onda imamo i Džuliju Roberts koja je upravo debitovala sa šiškama. Da li je uopšte potrebno reći koliko one naglašavaju njen prelepi osmeh?

Sa domaće javne scene biramo Aleksandru Radović kao sinonim za ovu frizuru. Nosi je od letos, i jasno se vidi koliko su šiške unapredile njenu braon "latte" ravno ošišanu kosu. Po našem izboru, najbolje joj stoje kada nosi punđu!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako napraviti "neurednu punđu" za minut?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota