• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marta Stjuart (82) uslikala selfi u svilenoj spavaćici: Fanovi i kolege oduševljeni njenim prirodnim izgledom

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U maju je Stjuartova ušla u istoriju kao najstarija žena koja se pojavila na naslovnoj strani izdanja kupaćih kostima Sports Ilustrejteda

  • 0
Marta Stjuart Martha Stewart Foto: Shutterstock

Marta Stjuart živi svoj najbolji život i sve detalje deli na "Instagramu".

Stjuartova (82) nije dozvolila da je izazovni planovi putovanja spreče da snimi selfi u kupatilu dok je pozirala u svilenoj spavaćici za milione pratilaca. Preduzetnica je zapalila internet svojom najnovijom fotografijom, a ljude je, pored njene dobre forme oduševio i svež izgled njenog lica.

- Posle osmosatnog putovanja avionom od Vestčestera do Palm Biča, što je usput bilo užasno, otišla ​​sam rano u krevet i obukla svoju prelepu spavaćicu sa ogrtačem. Nisam izgledala tako loše kada sam ustala, barem ne tako loše kao kada sam otišla u krevet - to mora da je do odeće - napisala je.

Obožavaoci su samo nizali komentare pohvale za selfi u ogledalu.

"Šta! Sačuvaj malo seksepila za nas ostale, mama!", glasio je jedan.

Glumica Elen Pompeo napisala je da je Marta priredila šou, dok je komičarka Heder Mekmen napomenula da je fotografija "apsolutno prava vatrena Marta!".

Stjuart je postala stručnjak za snimanje selfija, a ranije ovog leta je podelila snimak pored bazena iz hotela u Italiji.

U maju je Stjuartova ušla u istoriju kao najstarija žena koja se pojavila na naslovnoj strani izdanja kupaćih kostima Sports Ilustrejteda.

Priznala je da njeni "dobri" geni potiču od njene majke i rekla je da je njena životna filozofija bila da se fokusira na "dobar život" umesto na starenje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota