• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako da odećom sakrijete stomačić: Saveti kako da sve stoji kao saliveno

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Četiri načina kako možete da rešite taj problem

  • 1
crna haljina, buckasta devojka Foto: Shutterstock/Reviaka Ina

Ono što nosimo i te kako može uticati na našu figuru. Određena odeća može nas, recimo, proširiti u kukovima, izdužiti nam noge i slično. Stvari koje nosimo na sebi vizuelno mogu odati drugačiji utisak o nama.

Osobe koje se bore sa viškom kilograma, posebno salcetom u predelu stomaka, znaju koliko zamorna može biti potraga za odećom koja će to prikriti i samim tim učiniti da se osećamo bolje, piše "Style craze". Svaki čovek je priča za sebe i tipovi tela se razlikuju od osobe do osobe, pa zato naredni put kada idete u kupovinu, obratite pažnju na koje stvari ćete dati novac.

Naravno, najvažnije je da pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću svoju figuru dovedete u stanje koje pre svega podrazumeva zdravlje, a dotad, tu je nekoliko korisnih saveta.

1. Majice sa peplum porubom ili sa karnerima

Ovo su majice koje na polovini, više kod vašeg visokog struka, imaju porub odnosno kao da razdvaja majicu. Ovakve vrste majice će da vas stisnu u gornjem delu dok će samo da "pada" ka donjem delu trupa. Ne bi bilo loše da i rukavi imaju volane.

2. Košulje ili haljine sa vertikalnim linijama

Žena šešir Crno bela košulja Foto: Shutterstock

Za razliku od horizontalnih linija koje mogu da prošire telo, vertikalne imaju suprotan efekat: sa njima možete da izgledate vitkije. Noseći ovakav dezen, nećete morati previše da mislite o stomačiću

3. Plisirana suknja

Opšta je pretpostavka da ljudi sa stomačićem ne mogu da nose suknje ali je to potpuno suludo. Pokušajte da uparite obične majice ili košulje A-kroja sa plisiranim suknjama i videćete razlike.

Suknja, poslovna moda Foto: Shutterstock

Ove suknje počinju tačno na vrhu pupka i idealne su za one sa stomačićem.

4. Haljine tamne boje

Nošenje tamnih haljina za skrivanje stomaka uvek će raditi posao. Dopala vam se jedna tamna haljina ali niste sigurni da li ide uz vašu figuru? Znajte da će crna ili tamna haljina super ići uz vas jer će pokriti višak koji imate na stomačiću.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserke Jovana Kvržić i Tina Grabež o modi u Srbiji i svetu za Ona.rs

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BGD

    8. februar 2024. | 04:08

    A kako sakriti stomacinu??

    Podelite komentar