• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija na traktorijadi oduševila farmere gestom: Kako vi zovete boju haljine koju ponovo nosi?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se kraljici Leticiji dopadne neka odeća, to se vidi, a to cene i ostale Špankinje, ali i žene širom sveta

  • 1
Kraljica Leticija, Queen Letizia Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Leticija izvela je neobičan gest kojim je pokazala podršku farmerima samo nekoliko sati pre održavanja velike traktorijade.

Poseta koju je kraljica Leticija upriličila delu grada Salamanki rezultirala je pozitivnim komentarima. Njena bliskost sa ljudima koji su čekali njen dolazak i jedan dirljiv gest su glavna tema.

Po izlasku sa aerodroma Salamanka, kraljica Leticija je sela u automobil koji ju je odvezao na ceremoniju otvaranja "Princesa de Girona Congrest Fest" na kojoj će biti proglašena Umetnička nagrada 2024.

Na putu je kraljica Leticija mogla da vidi kako su farmeri demonstrirali sa svojim traktorima samo nekoliko sati pre velike traktorijade koja se danas održava u Madridu. Farmeri, znajući da će kraljica Leticija proći, postavili su se na strateško mesto kako bi osigurali da ona vidi njihove proteste.

Pored toga, farmeri su pripremili transparente na kojima su čak direktno spominjali kraljicu Leticiju. "Donja Leticija, ne želimo da Španija bude franšiza", bila je jedna od poruka koje su se mogle pročitati. I čim je automobil u kojem se vozila kraljica prošao, počeli su da aplaudiraju. Kraljica Leticija nije oklevala da stupi u interakciju sa njima.

Zašto je gest kraljice Leticije prema farmerima iznenadio? Prolazeći ispred farmera, kraljica Leticija nije oklevala da spusti prozor automobila, pruži ruku i pozdravi ih u znak podrške i razumevanja. Spuštanje prozora nije nešto što članovi kraljevske porodice obično ne rade.

Ono što je sa druge strane oduševilo modne entuzijaziste jeste njen ponovljeni stajling. Njena sposobnost da ponovo koristi iste komade garderobe na više načina se do sada ustalila i nije iznenađujuća, ali je interesantno koliko ona obraća pažnju da to što reciklira odgovara tekućim trendovima. Mali je vremenski period od kada je prilikom putovanja u Dansku prvi put nosila ovu haljinu.

To je fluidan i prozračan dizajn brenda "Dandara" koji se ističe intenzivnom smaragdnozelenom bojom sa suzastim izrezom, puf-rukavima i laskavim presekom u struku. A kada je boja u pitanju javlja se mala dilema. Rekli bismo da je ovo rezedo boja, drugi bi rekli tirkizna, neki čak plava ili zelena. Na to kako ćemo je nazvati utiče naravno i kvalitet fotografija i kako se ona presijava, a na "Fejsbuk" nalogu brenda u opisu kraljičinih fotografija stoji da je ovo haljina zelene boje.

Kada se kraljici Leticiji dopadne neka odeća, to se vidi, a to cene i ostale Špankinje, ali i žene širom sveta. Kada vidimo da pripadnica kraljevske porodice više puta nosi model i daje nekoliko mogućnosti odevnom predmetu, ideja da moramo da nosimo novi model za svaki događaj nestaje nam iz glave. Prilikom posete Kopenhagenu, kraljica je kombinovala svoju haljinu sa blago većim kaputom od kamile, komadom koji je ponovo poslužio kao dopuna. Uspešna kombinacija za funkcionalniji izgled u kojoj kaput smanjuje svečanost i formalnost haljine.

Za razliku od prvog izgleda ovoga puta kraljica Leticija menja visoke za daleko niže štikle, a torbica u boji haljine koja je primetna na nekoliko fotografija je zavredela pažnju, pošto kraljici nije svojstveno da dodaje aksesoare u bojama koje nisu osnovne.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miona od čaura pravi haljine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    21. februar 2024. | 17:53

    u Španiji Letizia = Letisia u Italiji Leticia nikako Leticija. španski jezik slovo Z = S

    Podelite komentar