Važi za "najbolji u struk" Holivuda, a evo i kako ova zanosna manekenka trenira
Aleksis Ren je prva uspostavila influens manekenstvo na "Instagram" društvenoj platformi, gde je trenutno prati skoro 18 miliona ljudi. Besprekoran, prirodan izgled ove plavuše osvojio je planetu i doneo joj bezbrojne modeling poslove i platformu za uticaj, koju danas koristi u svrhe promovisanja važnosti joge i poboljšanja mentalnog zdravlja.
Aleksis je odlučila da se oproba i u glumačkim vodama, te se čini da ne postoji ništa što ova devojka ne može. Bivša balerina je pažljivo gradila svoj put ka uspehu.
A kako ova dama održava svoju liniju?
Ishrana
Aleksis voli hranu i čvrsto veruje da je pravilna ishrana ključ za dobar život. Svojoj ishrani pristupa kao načinu očuvanja zdravlja i kupuje samo visokokvalitetne sastojke. Ali nije uvek bilo tako.
Njena mama je preminula 2014. i to je bio veliki emotivni udarac za Aleksis - razvila je probleme sa ishranom i ugojila se.
To je izazvalo probleme u njenoj manekenskoj karijeri, pa je odlučila da ode na veoma restriktivnu dijetu i intenzivnije vežba. I kao što možete da zamislite, njen zauzet raspored, intenzivni treninzi i loša ishrana su veoma negativno uticali na njeno zdravlje.
Danas je, kaže, "ona stara".
Većinu jutara pravi smuti od mešanog bobičastog voća i dopunjava ga niskim sadržajem ugljenih hidrata, veganskim proteinskim prahom, kakaoom, granolom i srcima od konoplje.
Obožava i kakao palačinke na bazi brašna od tapioke. Njeno testo ima dodat proteinski prah i zaslađuje se stevijom. Ona takođe uključuje laneno seme, organski bademov puter, banane i malo meda.
Za ručak se trudi da kuva, a pažljivo prati svoj unos natrijuma jer natrijum zadržava vodu i može da prouzrokuje nadutost.
Dakle, šta Aleksis obično priprema za ručak?
Tipičan ručak za nju sastoji se od zasitne i hranljive salate.
Ona počinje sa svežim organskim keljom, obrezuje stabljiku i lomi lišće na komade veličine zalogaja. Zatim dodaje pola paprike narezane na tračice, jednu šargarepu isečenu, šaku prepolovljenih čeri paradajza, slanutak bez soli i pola avokada. Zatim salatu preliva lanenim semenkama. Za pravljenje preliva koristi kokosovo ulje, balzamiko sirće, beli luk u prahu, crni luk u prahu i nutritivni kvasac.
Kada se salata završi, prelije je sa bilo kojim proteinom koji ima pri ruci, obično tempehom ili tofuom.
Večeru izbegava.
Trening
Aleksis je bila profesionalna balerina jedanaest godina, a danas je najviše posvećena jogi. Kada je u pitanju kardio, ona se trudi da bude raznovrsna - jedan dan trči na traci, drugi džogira, treći šeta, a četvrti planinari.
Aleksis je, naravno, i dalje odana plesu, a svoj talenat pokazala je pre nekoliko godina u šou "Dancing with the stars".
Iako voli treninge snage, radi ih samo sa težinom sopstvenog tela - izbegavajući tegove, prenosi "Rachaelattard".
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ona.rs uplovila je u čaroban svet vazdušne joge: Nestvarne akrobacije dostupne su svima
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.