• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Važi za "najbolji u struk" Holivuda, a evo i kako ova zanosna manekenka trenira

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Manekenka je pristalica izduženih, vretenastih mišića

  • 0
Alexis Ren Aleksis Ren Foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aleksis Ren je prva uspostavila influens manekenstvo na "Instagram" društvenoj platformi, gde je trenutno prati skoro 18 miliona ljudi. Besprekoran, prirodan izgled ove plavuše osvojio je planetu i doneo joj bezbrojne modeling poslove i platformu za uticaj, koju danas koristi u svrhe promovisanja važnosti joge i poboljšanja mentalnog zdravlja.

Aleksis je odlučila da se oproba i u glumačkim vodama, te se čini da ne postoji ništa što ova devojka ne može. Bivša balerina je pažljivo gradila svoj put ka uspehu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Alexis Ren (@alexisren)

A kako ova dama održava svoju liniju?

Ishrana

Aleksis voli hranu i čvrsto veruje da je pravilna ishrana ključ za dobar život. Svojoj ishrani pristupa kao načinu očuvanja zdravlja i kupuje samo visokokvalitetne sastojke. Ali nije uvek bilo tako.

Njena mama je preminula 2014. i to je bio veliki emotivni udarac za Aleksis - razvila je probleme sa ishranom i ugojila se.

To je izazvalo probleme u njenoj manekenskoj karijeri, pa je odlučila da ode na veoma restriktivnu dijetu i intenzivnije vežba. I kao što možete da zamislite, njen zauzet raspored, intenzivni treninzi i loša ishrana su veoma negativno uticali na njeno zdravlje.


 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Alexis Ren (@alexisren)

Danas je, kaže, "ona stara".

Većinu jutara pravi smuti od mešanog bobičastog voća i dopunjava ga niskim sadržajem ugljenih hidrata, veganskim proteinskim prahom, kakaoom, granolom i srcima od konoplje.

Obožava i kakao palačinke na bazi brašna od tapioke. Njeno testo ima dodat proteinski prah i zaslađuje se stevijom. Ona takođe uključuje laneno seme, organski bademov puter, banane i malo meda.

Za ručak se trudi da kuva, a pažljivo prati svoj unos natrijuma jer natrijum zadržava vodu i može da prouzrokuje nadutost.

Dakle, šta Aleksis obično priprema za ručak?

Tipičan ručak za nju sastoji se od zasitne i hranljive salate.

Ona počinje sa svežim organskim keljom, obrezuje stabljiku i lomi lišće na komade veličine zalogaja. Zatim dodaje pola paprike narezane na tračice, jednu šargarepu isečenu, šaku prepolovljenih čeri paradajza, slanutak bez soli i pola avokada. Zatim salatu preliva lanenim semenkama. Za pravljenje preliva koristi kokosovo ulje, balzamiko sirće, beli luk u prahu, crni luk u prahu i nutritivni kvasac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Alexis Ren (@alexisren)
Kada se salata završi, prelije je sa bilo kojim proteinom koji ima pri ruci, obično tempehom ili tofuom.

Večeru izbegava.

Trening

Aleksis je bila profesionalna balerina jedanaest godina, a danas je najviše posvećena jogi. Kada je u pitanju kardio, ona se trudi da bude raznovrsna - jedan dan trči na traci, drugi džogira, treći šeta, a četvrti planinari.

Aleksis je, naravno, i dalje odana plesu, a svoj talenat pokazala je pre nekoliko godina u šou "Dancing with the stars".

Iako voli treninge snage, radi ih samo sa težinom sopstvenog tela - izbegavajući tegove, prenosi "Rachaelattard".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona.rs uplovila je u čaroban svet vazdušne joge: Nestvarne akrobacije dostupne su svima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota