• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristin Dejvis prirodna i bez šminke nakon vađenja filera: Nakon kritika poslušala savet iskrenih prijatelja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica, koju najviše pamtimo po ulozi Šarlot iz serije "Seks i grad" pre godinu dana donela je odluku da rastvori sve svoje filere u licu

  • 0

Kristin Dejvis (59) je nedavno oduševila svoje pratioce na "Instagramu" zadivljujućim selfijem bez šminke sa svog odmora u Keniji. Glumica, koju najviše pamtimo po ulozi Šarlot iz serije "Seks i grad" pre godinu dana donela je odluku da rastvori sve svoje filere u licu. Hrabar potez usledio je nakon oštrih onlajn kritika sa kojima se suočila u toku emitovanja nastavka serije.

Vrelo kenijsko sunce koje je obasjala potpuno čisto lice Kristin Dejvis naglasilo je njenu prirodnu lepotu, na opšte oduševljenje svih dama koje se bore sa nesigurnostima i slikanju bez šminke. Njene prirodne blage kovrdže blago su joj padale preko ramena, a taj "beach vibes" izgled je ono čemu se najviše radujemo i na šta nas najviše asocira trenutni porast temperatura.

Kristinina iskrenost seže izvan njenih društvenih mreža; otvoreno je razgovarala o neprikladnom pritisku i preispitivanju sa kojima se suočavala zbog svog izgleda.

U iskrenom intervjuu za "The Telegraph" prošlog leta otkrila je emocionalne posledice kritika u vezi sa svojim intervencijama na licu. Naglasivši da su je nemilosrdno ismevali, njen put samorefleksije doveo je do toga da shvati da se izgled postignut filerima ni njoj nije dopao.

Bila je potrebna još i iskrenost bliskih prijatelja da joj se na to skrene pažnja, što u fokus stavlja vrednost pravog prijateljstva umesto površne, neiskrene podrške.

- Srećom, imam dobre prijatelje koji su na kraju rekli - stvar je u tome da se ne smešiš sebi u ogledalu. Ko se smeši sebi u ogledalu? Ludi ljudi - razmišljala je ona, osvetljavajući važnost samosvesti i podrška iskrenih prijateljstava.

Kristinina borba sa starenjem u očima javnosti podvlači širi razgovor o standardima lepote, slici o sebi i dihotomiji društvenih očekivanja.

- Izazov je shvatiti i zapamtiti da ne morate tako da izgledate - primetila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tiktokerka snimala natečene i modre usne nakon estetskog zahvata: "Bole me, plačem ali vredi"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota