• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Šarapova u Los Anđelesu poput filmske dive: Nekadašnja teniserka u stilu starog Holivuda

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada prepoznatljiva plavuša, Marija je sada svoju tamnu kosu vezala u nisku punđu da bi maksimalno istakla lepotu toalete

  • 0
Marija Šarapova Foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Marija Šarapova prisustvovala je 10. godišnjoj ceremoniji dodele nagrade "Breakthrough Prize" u Muzeju filma Akademije u Los Anđelesu u subotu. Ona je bila samo jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su upriličile ovaj događaj, ali utisak koji je ostavila bio je jedinstven.

Marija je svoju uvek besprekornu figuru istakla u dugoj haljini srebrne boje, kojoj su naramenice davale poseban efekat svečanosti. Nekada prepoznatljiva plavuša, Marija je sada svoju tamnu kosu vezala u nisku punđu da bi maksimalno istakla lepotu toalete.

Minimin šminke bio je njen izbor za lice nagalašeno frizurom i upečatljivim visećim minđušama.

Ceremonija "Breakthrough Prize" odaje počast priznatim svetlima nauke i matematike. Slavi istraživačka dostignuća vodećih svetskih naučnika, a godišnje dodeljuje više od 15 miliona dolara nagrada. Svaka nagrada za proboj iznosi tri miliona dolara i predstavljena je u oblastima prirodnih nauka, fundamentalne fizike i matematike.

Pored Marije Šarapove ovom događaju prisustvovale su i Džesika Častejn, Kim Kardašijan, Klen Klous, Keti Peri i mnogi drugi. Njihove fotografije možete pogledati u galeriji u nastavku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota