• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su najbolje obučene dame na Vimbldonu: Našu Jelenu Đoković prokomentarisali najveći modni urednici

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovi šarenoliki izgledi su upečatljivi, poboljšavajući ukupnu estetiku, a da pritom ne zasenjuju tradicionalnu eleganciju Vimbldona

  • 1
Jelena Djokovic Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / BACKGRID / Backgrid UK / Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ove godine, lože Vimbldona krasili su autfiti dobro izbalansiranog i prilagođenog klasičnog stila mnogih poznatih ličnosti. Postoji određeni šarm u skrojenoj eleganciji, a ove godine je jasno da su mnogi prihvatili ovaj bezvremenski izgled.

Slavne ličnosti su uvek bile na čelu modne scene Vimbldona, a ni ova godina se mnogo ne razlikuje. Sve dok je tu Bekam, nema brige! A poznato je i da izbor vimbldonskog stila kasnije često utiče na šire modne trendove, a za to su dokaz svakako modni odabiri Kejt Midlton, na čiju je belu haljinu iz 2012. godine referencirala sada vodeća modna ikona Vimbldona - blogerka Morgan Ridl, devojka tenisera Tejlora Frica.

Vimbldon i belo su u neraskidivoj vezi, ukorenjenoj u njegovom istorijskom kodeksu oblačenja. Ove godine, slavna publika je počastila ovu tradiciju modernim zaokretom. Oštre bele i nežne roze i bež su dominantne boje koje odišu svežinom i elegancijom. Savršeno skrojeni blejzeri i pantalone nude uglađen izgled koji je istovremeno bezvremenski i šik.

Dok bele i krem boje pružaju klasičan izgled, neke poznate ličnosti su se odlučile da unesu šarene boje u svoja skrojena odela, dodajući osvežavajući i moderan zaokret. Ovi šarenoliki izgledi su upečatljivi, poboljšavajući ukupnu estetiku, a da pritom ne zasenjuju tradicionalnu eleganciju Vimbldona.

Evo i najboljih.

Nikol Šerzinger

Bela haljina sa gornjim delom u stilu korseta se nastavlja na donji deo u stilu suknje A-kroja. Uz ten poznate pevačice savršeno je išao zlatni svedeni nakit, dok su crne natikače sa štiklom bile proveren izbor, koji je doneo dozu opuštenosti, iako bi se, složićete se, neke zatvorene cipele ili sandalete bolje uklopile uz temu.

vimbldon Tenis 2024 poznati Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Salma Hajek

Glumica je sa suprugom pratila mečeve iz lože u mornarskom ansamblu. "Guči" prugasta majica sa crvenim slovima, teget sako i pantalone i "guči džeki" torba doneli su pravo osveženje, a da je sve i dalje odisalo traženom klasikom.

vimbldon Tenis 2024 poznati Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Jelena Đoković

Svakako očekivana dama na našem spisku, čije modne odabire sa svakog turnira ispratimo, našla se i na listi odabranih od strane "Harper's Bazaara". Jelena Đoković u odelu kamel-boje, kojem je upečatljivost doneo "selin" kaiš privukla je pažnju urednika jednog od najprestižnijih modnih magazina.

Jelena Đoković Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Sijena Miler

Malo "golog" stomaka u publici uočeno je na glumici Sijeni Miler kada se pojavila u dvodelnom kompletu sačinjenog od krop-bluze i plisiranje suknje sa tufnicama. Tufnice - još jedna referenca na Kejt Midlton, koja nam očigledno toliko nedostaje pa je tražimo u svakom detalju...

vimbldon Tenis 2024 poznati Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Marija Šarapova

Proslavljena teniserka istakla se moćnim safari odelom na kojem dominiraju džepovi i kaiš koji je "baggy" odeći doprineo na ženstvenosti. "Barberi" karirana tašnica sa dominatnom zelenom bojom i cipele u tamnoljubičastoj - neko je išao na organizaciju ormara u skladu sa tenom?

Marija Šarapova Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Kerol Midlton i princeza Beatris

Od majke Kejt Midlton svakako da očekujemo dobro skrojenu midi haljinu i zaista smo dobili nešto slično, u floralnom motivu.

vimbldon Tenis 2024 poznati Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

A provereni i toliko poželjan desen među članicama kraljevske porodice ponela je i princeza Beatris, haljinom sa belom osnovom.

vimbldon Tenis 2024 poznati Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Knjigolistac

    11. jul 2024. | 16:19

    Kako je lepo trositi muzeve pare.

    Podelite komentar