• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina Džoli je ipak imala hiruršku intervenciju podmlađivanja? Britanski doktor gotovo siguran

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uprkos višestrukim stručnjacima koji su izjavili da je glumica imala neke intervencije, Anđelina Džoli je tvrdila da nikada nije išla pod nož niti se služila bilo čim drugim

  • 1
Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Na brodvejskoj premijeri mjuzikla "Outsiders" u četvrtak su se crvenim tepihom prošetale Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen Džoli-Pit.  Iako su njihovi autfiti u prvi mah bili najkomentarisaniji, pomnim posmatranjem došlo se i do nekoliko zaključka koji se tiču Anđelininog izgleda.

Glumica se smatra jednom od najlepših žena na svetu. Anđelina je poznata po svom simetričnom licu, visokim, punim jagodicama i punim usnama. Njen dosledan, mladalački izgled, čak i sa 48 godina, podstakao je glasine o tome da je išla "pod nož" kako bi ga zadržala. Jedan estetski hirurg je nedavno pomenuo vrstu zahvata koje je zvezda možda imala.

Hirurg dr Suzan Evans smatra da je Džoli možda stavljala neke filere u svoje jagodice i usne, piše "Fandom Wire".

- Anđelina je stavila neke lepe filere koji su naglasili njene jagodice. Anđelina izgleda kao da je dodala kap filera na usne da bi ih održala punim. Vremenom, čak i najveće usne se smanjuju, postaju više naborane i možda će im trebati kap da se izglade bore.

Drugi stručnjak dr Zara Haratjunjan je takođe napomenula da je glumica možda imala nehirurški lifting vrata i lica kako bi zadržala prepoznatljivi mršav izgled.

Uprkos višestrukim stručnjacima koji su izjavili da je glumica imala neke intervencije, Anđelina Džoli je tvrdila da nikada nije išla pod nož niti se služila bilo čim drugim. U intervjuu za "Daily Mail" 2010. godine, glumica je demantovala glasine da je uradila plastičnu operaciju.

Mišljenje sa dr Zarom jednim delom deli i britanski plastični hirurg dr Džoni Beteridž, koji se često bavi analizama lica poznatih ličnosti. Između ostalog, on je istakao da je Anđelina oduvek imala savršeno simetrično lice i da je to i dalje tako, ali uz malu pomoć hirurgije.

On veruje da glumica uradila nešto što se zove "deep plane facelift", odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Ovo je ozbiljna hirurška procedura koja se koristi za podmlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled. On gledaocima skreće pažnju na nešto što nam je pred očima, a što ne primećujemo zapravo.

Uši, odnosno izmenjen izgled tragusa u odnosu na pre 10 godine, je ono što odaju Anđelinu da se podvrgnula zahvatu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli posetila Ukrajinu: U gradu Lavovu se igrala s decom u jednoj medicinskoj ustanovi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jovana

    15. april 2024. | 18:30

    Sta god da je u pitanju,zena je preeelepa!

    Podelite komentar