• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elegantna haljina žene Rafaela Nadala je sve ostavila bez daha: U prvi plan je istakla izvajanu figuru

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Franciska Pereljo je briljirala na dodeli nagrada u Madridu

  • 0
Laures 2024 Rafael Nadal Foto. Tanjug/AP

Sinoć je u Madridu održana svečanost dodeljivanja nagrada "Laureus" za najbolje sportiste. Nominovan je bio i Novak Đoković koji je, naravno, u veoma jakoj konkurenciji nagradu i osvojio. Pored njega blistala je supruga Jelena koja je opčinila sve prisutne, a tu su bile i ostale lepe dame.

Svojim prisustvom su ulepšale ovo veče u palati Sibeles u glavnom gradu Španije, a ona koja je takođe "naterala" da se okreću za njom je i supruga španskog tenisera Rafaela Nadala, Ćiska.

Ćiska Pereljo, Rafael Nadal Foto: MPG / imago sportfotodienst / Profimedia

Ostala je verna jednom od vodećih španskih brendova, pa se odlučila za haljinu Roze Klare, koja je inače dizajnirala i njenu venčanicu. Marija Fransiska, kako joj je pravo ime, se za ovu zgodu opredelila za dugu haljinu, tamno plave boje koja više vuče na teget, a koja je po sebi imala šljokice koje su davale još veličanstveniji izgled. Haljina je skroz zatvorena ali bez rukava, dok joj je sam model haljine baš odgovarao izvajanoj figuri. Kompletan izgled je upotpunila srebrnim sandalama Džimi Čo po ceni od 725 eura, tašnicom marke Bvlgari i elegantnim minđušama, piše "Vanitatis".

Laures 2024 Rafael Nadal Foto. Tanjug/AP

Kosu je, kao i naša Jelena, pokupila u punđu ali je pustila nekoliko pramenova da joj pada. Kada je reč o šminki, nije se preterano njome bavila jer je bila toliko svedena da kao da je i nije imala.

Iako je fondacija Nadalovih dobila prestižnu nagradu za doprinos deci, a Ćiska je kao direktorka Fondacije primila nagradu, ona se nije sama slikala, već je to uvek bilo u društvu supruga Rafaela.

Zaista je veče u Madridu bilo specijalno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Opušten, biznis stajling Jelene Đoković: Otkriva kako izgleda radni dan u prostorijama fondacije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota