• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako izgleda koža 2 nedelje nakon odvikavanja od šećera i prerađene hrane: Influenserka šokirana rezultatima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isprva je prestala da konzumira proizvode u januaru u pokušaju da poboljša zdravlje creva. A onda je nedavno ponovo pokušala da izbaci šećer, ovoga puta dokumentujući proces video-snimkom

  • 1

Kada je Tifani Henrikes odlučila da se odrekne šećera i prerađene hrane, nije očekivala da će tako brzo uočiti prednosti.

Ali posle samo dve nedelje, 25-godišnjakinja je počela da doživljava fizička i mentalna poboljšanja.

Fitnes influenserka je ranije ovog meseca podelila video koji prikazuje njenu transformaciju koja je prikupila 2,3 miliona pregleda na "TikToku".

- Nakon što sam prestala sa konzumacijom šećera, primetila sam povećanje nivoa energije, poboljšanje raspoloženja, smanjenu anksioznost, poboljšan kvalitet sna, jasniju i blistavu kožu, a sada nemam akne - rekla je za "Newsweek".

Inače, ona je svakodnevno konzumirala šećer jedući kolačiće, sladoled i drugu prerađenu hranu.

Isprva je prestala da konzumira proizvode u januaru u pokušaju da poboljša zdravlje creva. A onda je nedavno ponovo pokušala da izbaci šećer, ovoga puta dokumentujući proces video-snimkom.

Krajem marta, njen video je pokazao da je njena koža bez sjaja, u bubuljicama i podočnjacima. Nedavni snimak prikazuje je sa blistavim tenom - što povezuje sa izbacivanjem šećera.

@tiffanyhenriquesfit wait till the end to see my no sugar results 👀👀👀 before starting the no sugar diet, I constantly craved sugar and would always have a “sweet tooth.” I literally had ice cream every day lmao. In January, I decided to the start the no sugar diet, but as of a few weeks ago, decided to take it more seriously and stick to it. I’ve been doing it on and off since January, but am going to stick to it fully until MDW! 🩷 if you want me to make a video on all the positive health and wellness benefits I’ve experienced, let me know!! here to answer all your questions ☺️ don’t forget to follow along to see more of my journey!! #caloriedeficit #fatloss #face ♬ original sound - tmmysounds🎧

Izvod iz natpisa klipa kaže da je to bila najbolja odluka ikada.

- Uporedo sa fizičkim prednostima, iskusila sam mentalnu jasnoću, smanjenu zamagljenost mozga i sveukupno poboljšanje mojih kognitivnih funkcija. Pored toga, više ne doživljavam probleme sa zdravljem creva ili grčeve.

Influenserka je svoju prethodnu ishranu zamenila prirodnom hranom.

- Prioritet dajem voću, povrću, nemasnim proteinima poput piletine i zdravim sastojcima. I dalje uživam u prirodnim zaslađivačima poput meda, sušenom voću poput manga i urmi, dok ih uključujem u uravnoteženu ishranu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža lica: Tretman kome nisu odolele ni svetske zvezde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Dajte

    28. april 2024. | 09:45

    U sušenom voću ima MNOGO šećera i to industrijskog! Izgleda to ova žena nezna!

    Podelite komentar