• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ženske patike - 3 stilske ideje za različite prilike

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U svetu mode, udobnost je postala jednako važna kao i stil. Ženske patike su postale neizostavan deo garderobe za mnoge žene koje žele da izgledaju moderno, ali i da se osećaju udobno tokom celog dana. Osim što su praktične za svakodnevno nošenje, patike se mogu nositi i u različitim prilikama, od neformalnih do formalnih događaja

  • 0
CCC Foto: Promo/ CCC

Evo tri stilske ideje kako da kombinujete ženske patike za različite prilike.

Casual svakodnevni izgled

Za opušteni izgled koji je savršen za svakodnevne aktivnosti poput šetnje gradom ili odlaska u kupovinu, kombinujte svoje omiljene ženske patike sa udobnim džinsom i trendi majicom. Dodajte neki opušteni komad poput kožne jakne ili oversized džempera za dodatni stilski efekat. A za dodatnu udobnost i stil, razmislite o dodavanju komada kao što su šešir ili ranac.

Džins je savršen partner za ženske patike kada želite da postignete opušteni izgled. Izaberite udoban, omiljeni džins koji vam pristaje i kombinujte ga sa patikama za casual šetnje gradom ili za shoping. Ovi dodaci ne samo da će upotpuniti vaš casual look, već će vam takođe pružiti praktičnost i funkcionalnost tokom vaših svakodnevnih aktivnosti.

CCC Foto: Promo/ CCC

Sportski chic izgled

Ako želite da spojite udobnost sportske obuće sa chic izgledom, kombinujte svoje patike sa elegantnim komadima odeće kao što su midi suknje, košulje ili bluze od svile. Ova kombinacija je savršena za izlaske sa prijateljima ili večernje događaje gde želite da izgledate moderno i elegantno, ali i da se osećate udobno. Dodajte nakit poput velikih naušnica ili narukvica kako biste upotpunili svoj sportski chic izgled. Najvažniji deo bilo kog outfita je samouverenost. Bez obzira na to koliko je vaš outfit elegantan ili casual, važno je da se osećate udobno i samouvereno u njemu. Samopouzdanje je ključni element stila i učiniće da izgledate još bolje u svom sportskom chic outfitu.

Poslovni casual izgled

Ženske patike se takođe mogu nositi i u poslovnom okruženju, ali uz pravilnu kombinaciju komada odeće mogu izgledati vrlo elegantno i profesionalno. Kombinujte svoje patike sa pantalonama visokog struka i bluzom ili košuljom u neutralnoj boji. Dodajte neki elegantan sako ili blejzer kako biste postigli poslovni izgled, ali i ostali verni udobnosti.

Ovaj poslovni casual izgled je savršen za opuštene dane na poslu ili za neformalne sastanke sa klijentima. Ključno je izabrati prave komade odeće koji će se lepo kombinovati sa ženskim patikama. Pantalone visokog struka su odličan izbor jer pružaju elegantan izgled, dok bluza ili košulja u neutralnoj boji dopunjuju celokupan outfit. Ovaj spoj klasičnih komada odeće i udobnih patika stvara savršen balans između profesionalnog i opuštenog stila.

CCC Foto: Promo/ CCC

Patike kao najprilagodljiviji komad obuće

Ženske patike su veoma prilagodljiv komad obuće i mogu se nositi u različitim prilikama, od casual svakodnevnih izlazaka do poslovnih sastanaka. Važno je samo da znate kako da kombinujete svoje patike sa ostalim komadima odeće kako biste postigli željeni izgled. Bez obzira na to za koju priliku se oblačite, udobnost i stil mogu ići zajedno uz prave ženske patike, a obuća CCC nudi veliki izbor patika za svaku priliku, bilo da vaš omiljeni model kupujete online ili u radnji, upotpuniće vaš izgled i garantovati vam udobnost.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota