• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Demi Mur donela izgled žene mafijaša: Trend nije svima stajao, a ona se pojavila sa crnim velom preko lica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njen modni maraton ne pokazuje znake usporavanja ako je sudeći prema najnovijem stajlingu

  • 0
Demi Moore, Demi Mur Foto: Tanjug/AP

Nakon skoro 30 godina Demi Mur se vratila u Kan i od tada ne prestaje da niže modne uspehe i buda "it girl" sa svakim novim pojavljivanje.

Iako ona svakako izaziva uzbeđenja na ekranu, svaku njenu novu zapanjujuću pojavu pripisujemo njenom beskrajnom nesumnjivo elegantnom izgledu u poslednje vreme. Dok su haljine bez bretela i mnoštvo sjaja činile osnovu za njenu kansku dobitnu formulu, ipak je njena skulpturalna haljina Harisa Rida ukrašena "kartije" dijamantima i smaragdima na Met gali, bila ono što je dokazalo da zaista ume da bude i autentična, pored toga što u bilo čemu dobro izgleda.

A njen modni maraton ne pokazuje znake usporavanja ako je sudeći prema najnovijem stajlingu.

Za događaj na crvenom tepihu, premijeru TV serije koju je kreirao Rajan Marfi u kojoj Demi glumi, stigla je izgledajući kao šik supruga mafijaša. Zapravo, kao mafijaška udovica, koja prisustvuje sahrani svog muža "bosa", a taj dojam je postugnut zahvaljujući njenom crnom šeširu sa koji je imao mrežasti veo i prekrivao gornju polovinu njenog lica.

Uparila je ovaj dodatak sa potpuno crnim kompletom koji se sastoji od bluze kratkih rukava i krojenih pantalona širokih nogavica.

I ako smo mislili da estetika mafijaške žene koja je počela zimus da trenduje, tamo i ostaje, prevarili smo se. Demi je na čelu njenog ponovnog oživljavanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota