• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U jeku svadbene sezone ipak zaboravite na haljine: Odelo kakvo nosi Jelena Tomašević vam štedi novac

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Već za narednu svadbu, pa makar ona bila i kroz nekoliko dana, možete nositi ovo

  • 0

Da, ovo odelo jeste belo i znamo da od bele boje na svadbama beže sve gošće, ali to pravilo bi trebalo da važi samo za ono što liči na venčanicu. Dakle, odnosi se na bele dugačke haljine. Nikakva verovanja oko nošenja bele boje nisu istinita, već je stvar samo u jednom - ako nosite nešto nalik na venčanicu, potencijalno ćete skrenuti pažnju sa mlade na sebe.

Mada, ukoliko već dolazite na svadbu, i to po ovoj ekonomiji, i potrudite se da se sredite, pa zašto da i vi ne dobijete neki kompliment?

Ako igrate na sigurno, pa obučete neku ležernu i običniju haljinu, sigurne smo da autentičnost pojave nadomešćujete raskošnijom šminkom i frizurom. E, stvar sa odelima poput ovog koje nosi pevačica Jelena Tomašević je sledeća - već za narednu svadbu, pa makar ona bila i kroz nekoliko dana, možete nositi opet jedan od dva moguća dela, a sitnim promenama i načinima kombinovanja bićete spremne za bilo koju neplaniranu svečanost.

Prva dobra stvar je što odelo čiji sako ima "perca" i te kako može da se kupi u pristupačnim radnjama širom Srbije. Druga stvar je da samo od vas zavisi koja boja vam je potrebna i možda ne bi bilo loše da razmislite koja vam ide uz ten. Treće je da vi odlučujete šta nosite ispod (i da li nešto?) sakoa i kako će se to u različitim prilikama menjati.

Ovo je pet potencijalnih kombinacija.

Prva kombinacija - komplet odelo i top u istoj boji, ali sa upečatljivim štiklama. Druga kombinacija - pantalone i korset. Treća kombinacija - sako i jednobojna slip haljina. Četvrta kombinacija - košulja i pantalone, upečatljiv nakit ili/i cipele. Peta kombinacija - sako, top i plisirana suknja.

Za svaku kombinaciju sa ovim odelom nosite ono što već imate u ormaru, a ovi predlozi i fotografije neka vas navedu u kom pravu treba da razmišljate.

A kada je frizura u pitanju, apsolutno će svaka odgovarati, s tim da je negde poželjnije da kosu podignete, a negde da raspustite holivudske talase.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Tomašević: Pesma je uvod u novi album koji će da izađe odmah posle Beogradskog proleća

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota