• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija bez štikli i muža stigla u Gvatemalu: Iz aviona je sišla hramljući, a evo zašto nije sređena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Inače, početkom maja kraljici se desio peh kada je slomila nožni prst nakon što se udarila u komad nameštaja

  • 1
Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od proglašenja kralja Felipea VI, putovanja koja za cilja imaju održavanje ili sklapanje saradnje sa kraljevinama i državama su bila od velikog značaja na agendi kraljice Leticije, poput onog koje je upravo počelo u Gvatemali.

Nakon sletanja na međunarodni aerodrom "La Aurora" u centralnoameričkoj zemlji, kraljica je prisustvovala prvom činu ove posete, koja se vrti oko tri ključne teme: borbe protiv neuhranjenosti dece; eliminisanje svih oblika nasilja nad ženama i devojčicama; i omladinu, obrazovanje, stručnu obuku i dostojanstven rad.

Turneja je počela u Nacionalnoj palati kulture, gde ju je zvanično primila prva dama Republike Gvatemale Lukresija Pejnado. Imale su radni doručak i sastanak o izazovima mentalnog zdravlja, temi kojoj su obe veoma posvećene. Motivisane istim interesovanjima, u svakom trenutku su pokazivali veliku harmoniju, baš kao što se desilo kada su u februaru predsednik i njegova supruga bili u Kraljevskoj palati u Madridu sa Leticijom i Felipeom.

Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako se očekivalo, kraljica je izašla iz aviona u uniformi humanitarnih radnika, koja se sastoji od bežikastih pantalona, bele košulje i tradicionalnog crvenog humanitarnog prsluka koji će nositi tokom dana.

Prva dama Gvatemale dočekala je kraljicu u dvodelnom oker odelu, čiji sako ima savršeni kroj i "pad" na ramenima. Da li zbog lične preference ili zbog solidarisanja sa Leticijom ili zbog same teme sastanka, i prva dama se odlučila za ravne bele patike, slične onima koje Leticija ne skida.

Iako je u njima došla, Leticija se ipak preobula, mada teško da bilo koja obuća može da zameni udobnost tih belih patika. Inače, početkom maja kraljici se desio peh kada je slomila nožni prst nakon što se udarila u komad nameštaja. A to je, dodato Mortonovom neuromu od kojeg pati, dovelo do toga da joj prioritet bude udobnost.

Posledice, osim žrtvovanja estetike se primećuju i dok hoda. Tokom silaska iz aviona videlo se blago hramanje i prvi koraci duž crvenog tepiha bili su nesigurni. Odsustvo nakita takođe je bio primetan, a cilj je zapravo da njen izgled privuče što manje pažnje na ovom putovanju, puštajući da delotvornost saradnje bude ono o čemu će se govoriti. koji ona zaista bude na naslovnicama. Zato nije bilo velikih frizura, minđuša, tijara, torbica...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ličnosti sveta: Kraljica Elizabeta II

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ruzmarin

    6. jun 2024. | 11:07

    Leticija,,sama, odavno i u braku i uopste,,sami se to ne objavljuje..onu su duhovno razvedeni. Samo,za javnost glume,,i bzfu ponekad zajedno. Kao, ovi Grimaldi..

    Podelite komentar