• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Švonja u haljini boje ljubavi pokazala zašto je crvena najbolji izbor za crnokose žene

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najlepših žena sa ovih prostora dobro ume da kombinuje paletu boja - prilagođavajući izbor odevnih komada svom tenu i boji kose

  • 0

Jovana Đorđević (Švonja) nije samo još jedno lepo lice, iako je to ono što ju je prvo predstavilo medijima. No, njena buntovna harizma, smisao za modu i angažmani - ono su što ju je održalo aktuelnom svih ovih godina, i učinilo jednom od naših najpoznatijih influenserki.

Bilo da se divite njenom telu, lepoti, autentičnom smislu za modu ili skladnoj porodici - profil "callmelolita" je česta stanica, kako žena, tako i muškaraca.

Manekenka je nedavno na svet donela treće dete po redu, a pred sam porođaj pozirala je u crvenoj letnjoj haljini i pokazala moć "blagoslovenog stanja".

Blistava koža bez trunke šminke, blago preplanuli ten, iskre u očima, bujna kosa... kakav prizor. No, ono što nam je Jovana "servirala" ovim izgledom je koliko je važna paleta boja.

Šta to znači? To znači da svaka od nas ima svoju paletu koja odgovara njenom tenu, boji očiju i kose. Shodno njoj - treba da biramo garderobu. Ukoliko pogrešimo, možemo da delujemo "isprano".

Jovana je svoju crnu kosu i čarne oči iskoristila za najbolji mogući kontrast  sa crvenom haljinom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota