• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bekamovi izvukli iz naftalina ljubičastu odeću sa venčanja od pre 25 godina: Kakva proslava godišnjice braka!

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uticajni par iznenadio je svoje pratioce fotografijama u odelu i haljini, odeći koja im i dalje stoji kao salivena, kako bi simbolizovali odluku koju su još pre 25 godina doneli - da će se tog dana zajedno zabavljati, ne brinući šta će drugi reći

  • 0

Samo Bekamovi mogu da postignu da se i nakon 25 godina svi oduševe njihovim ljubičastim izdanjima!

Dejvid i Viktorija Bekam su se 4. jula 1999. jedno drugome zavetovali na večnu ljubav na venčanju iz bajke. Održano u dvorcu Luttrellstown, nedaleko od Dablina, koji je poznat po tome što ima preko 230 hektara vrtova, tadašnja zvezda Mančester junajteda i Spajs Girl zakleli su se na večnu ljubav pred gostima na ceremoniji koja je koštala skoro milion i po evra.

Nije bilo mnogo slika sa velikog dana, ali se par mogao videti u ljubičastom tokom prijema, dok su sekli svoju svadbenu tortu pred svojih 230 članova porodice i prijatelja. Na tim slikama jedan od detalja koji se najviše isticao je odeća koju su izabrali; odelo i haljina jarko ljubičaste boje koju je dizajnirao Antonio Berardi, a koju su nosili dok su sedeli na dva ogromna zlatna trona.

Moć!

Viktorija je nosila haljinu sirena kroja sa vencem na ramenu od crvenog i ljubičastog cveća, dok je Dejvid nosio odelo sa dva kopčanja sa ljubičastim cvetom na reveru. Čak je i mali Bruklin, prvorođenac para koji je imao samo četiri meseca, bio usklađen sa roditeljima u ljubičastom šeširu i odelcetu.

U intervjuu na BBC Radiju 4 u januaru 2017, Dejvid je nasmejano govorio o venčanju.

- Imao sam čak i ljubičasti cilindar - našalio se bivši fudbaler, pre nego što je dodao da nije bio sasvim siguran šta je mislio kada je odlučio da obuče to odelo. - Izgledao sam kao jedan od momaka iz "Glup i gluplji" - zaključio je.

U svakom slučaju, par je odlučio da izvuče iz naftalina živopisnu odeću kako bi proslavio 25. godišnjicu braka. Uticajni par iznenadio je svoje pratioce fotografijama u odelu i haljini, odeći koja im i dalje stoji kao salivena, kako bi simbolizovali odluku koju su još pre 25 godina doneli - da će se tog dana zajedno zabavljati, ne brinući šta će drugi reći.

- Da, još uvek ga imamo! Ne mogu da verujem da je prošlo 25 godina, a još uvek nam stoji dobro - napisala je dizajnerka.

Međutim, Dejvid Bekam je imao malo problema da obuče pantalone, ako je sudeći bilo po storijima koje su delili, no, ipa je sve rešeno i još jednom su zapanjili fanove. Ovako to radi par koji nije izgubio svoju iskru ni posle 25 godina!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota