• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Badrić zna kako da očara: Haljina za svaku ženu i detalji koje svi primećuju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena čuvena frizura svaki autfit dovede do izražaja

  • 0

Nina Badrić se polako, ali sigurno, pretvara u izvor modnih inspiracija.

Ona pokazuje kako i neki sasvim obični komadi uz malo truda mogu izgledati veoma šarmantno, kao što je slučaj i na najnovijim fotografijama.

Haljina koju nosi ne može da promakne ženskom oku. Mnoge dame imaju sličan komad u svojim ormarima, a u njenom slučaju, haljina je prošarana palmicama. Lagano platno i kroj koji sve upakuje kako treba, ne može nikako biti promašaj.

Torbica kao što pevačica nosi je jedan od favorita ove godine. Takozvana neseser torba, bez kajiševa, mnogima posluži kao noseći komad stajlinga, ali to kod Nine nije slučaj. Narandžasta boja samo doprinosi vedrom stajlingu, a nekako uz njenu energiju, frizuru i lice, savršeno joj stoje šareni autfiti.

Primećujemo i jedan poveći prsten sa zlatnim i plavim detaljima, što je sasvim dovoljno da upotpuni celu "kategoriju" nakita. No, i kada je obuća u pitanju, pevačica mudrno postupa i daje još jedan znak da leto još uvek može da posluži za modne pobede.

Cipele sa ortopedskom petom možda nisu svačiji izbor, ali je ovakav model mnogima bio omiljen ove sezone. Imaju pletene detalje i trake koje se obavijaju oko noge. Iako je ovaj model na njoj delo modne kuće "Guči", one dolaze i u pristupačnijim variajntama i sa identičnim "doprinosom" stilu.

Mnoge dame se ne usuđuju na kratku kosu poput Ninine, ali je "fenomen kratke kose" stvaran. Svi misle da je samopouzdanje jedne žene smešteno u kosu, što i nije daleko od istine. No, mnoge žene spoznaju pravo samopouzdanje sa kratkom kosom i, kao u Nininom slučaju, pokazuju kako ženstveno, lepo i šarmantno može svaki stajling izgledati uz takvu frizuru.

Njeno lice dolazi do izražaja diskretnijom šminkom, kako

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I moda ume da govori: Lepeza je nekada imala "tajni jezik"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota