• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je tajna savršene linije "zgodne žene": Gazi šestu deceniju, a kad se skine izgleda kao avion

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džulija Roberts stari poput vina, ali iza toga se kriju ovi trikovi

  • 0
Julia Roberts, Džulija Foto: Profimedia/ddp USA/ŮPtertainment

Glumicu Džuliju Roberts (56) pamtimo legendarrnim ulogama, a dugo je važila i za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Za to je najpre zaslužna njena poznata uloga u filmu od pre 34 godine, a koji ne preskače ni današnje generacije - "Zgodna žena".

Kada su se pojavile njene fotografije u jednodelnom i jednostavnom kupaćem kostimu, mnogi su tražili kakva se disciplina krije iza fit linije Džulije Roberts.

No, ona je o svom planu ishrane, treninzima i negovanju kože pričala nekoliko puta. Evo kojim se to "trikovima" služi Džulija Roberts.

Lagani trening bez preterivanja

Takođe, Džulija ne beži od treninga. Osim kada su pripreme za film i kada je potrebno da bude još više fit, glumica je otkrila da vežba oko četiri puta nedeljno, a Keti koja joj pomaže da ostane u formi, jednom je otkrila da kombinuju aerobiku sa pojedinačnim vežbama, kako piše "Celebwell".

Trčanje i plivanje su njene omiljene aktivnosti, pa tako voli i da odvojeno od treninga, posveti vreme dužem plivanju u bazenu.

Ishrana ponekad može biti izazov

Prvo, Džulija dan započinje zdravim doručkom. I, dok to možda zvuči kliše, obožava da prvi obrok bude lak za želudac. Obožava prepečeni tost sa jajima, avokadom i borovnicama. Takođe je veoma pažljiva kada je u pitanju ishrana i izbor hrane, a to pokušava da poduči i decu.

- Više volim da budem smirena i opuštena na treninzima. Pijem vodu, spavam dobro i ne mogu da ne budem srećna. Deci uvek kažem da jedu dobro ako žele dobro - rekla je jednom prilikom. Takođe, njene dijete su uglavnom bez glutena, iako to može nekad biti izazov.

Nega kože je obavetna

Džulija takođe vodi računa kada je u pitanju krema za zaštitu od sunca. Kako navodi, pored jednostavnijih rutina za negu kože, trudi se da nikada ne izađe napolje bez da je namazana kremom sa SPF-om.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pilates

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota