• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni detalj iz Venecije koji je mnogima promakao: Ovu haljinu nosila je Klaudija Šifer pre 30 godina

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala 2024. pun je iznenađenja

  • 0
Claudia Schiffer Taylor Russell Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP / GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Tejlor Rasel izašla na crveni tepih Venecijnaskog filmskog festivala u kultnoj vintidž haljini koji je pre 30 godina nosila supermodel Klaudija Šifer.

Ova 30-godišnja glumica oduševila je sve na premijeri filma „Bitlđus, Bitlđus“ kada se pojavila u kreaciji Chanel Haute Couture iz 1993. godine.

Bela haljina iako je napravljena pre njenog rođenja, delovala je saliveno, kao da je stvorena za nju. Korset i prele u obliku cvetova oblikovale su joj bistu dok je donja polovina privlači pažnju sa preuveličanim dizajnom pepluma preko poluprozirne suknje u obliku sirene.

Taylor Russell Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

U kombinaciji sa njenom piksi frizurom i suptlinpom glam šminkom, ovogodišnja članica žirija filmskog festivala upotpunila je svoj "ansambl"  sa masivnim dijamantskim prstenom i blistavim bisernim minđušama.

No, ubrzo nakon što je Raselova prošetala crvenih tepihom, nemački super model, koja danas ima 54. godine, pohvalila ju je na Instagramu, objavljujući uporedo poređenje dve fotografije.

- Od @chanelofficial piste 1993. do Venecijanskog filmskog festivala 2024.-  napisala je Klaudija Šifer i poručila: - @tairussell izgledaš apsolutno zapanjujuće.

Ovo nije prvi put da Chanel modele koje je svojevremeno nosila Šiferova tokom 90-ih ponovo pronalaze svetlost dana poslednjih godina - od balske haljine Met Gala Dua Lipe 2023. do venčanja Sofije Riči.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota