• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od nje deca beže na ulici: Sada želi da obori veoma neobičan Ginisov rekorder

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džesi Kirkpatrik je imala tri velike tetovaže na licu, sedam modifikacija tela ušnih resica, jezika, labreta, septuma i nozdrva, kao i 27 pirsinga

  • 0
Jessy Kirkpatrick telesna modifikacija Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Zavisnik o modifikaciji tela koja priča da deca beže od nje na ulici i da je nazivaju "nakazom" - sada želi  da postavi svetski rekord za najveće nozdrve na svetu. Džesi Kirkpatrik do sad imala tri velike tetovaže na licu, sedam modifikacija tela ušnih resica, jezika, labreta, septuma i nozdrva, kao i 27 pirsinga i rogove na čelu. Takođe ima potpuno zatamnjenu tetovažu mandala na vratu, a zbog njene ukupne pojave meštani u njenom rodnom gradu upiru prstom i mseju se dok deca beže glavom bez obzira.

Uprkos osudama javnosti, ova devojka iz Kanzasa, SAD, ne namerava da stane na tome, a njen novi cilj je - da joj nozdrve budu što veće.

- Jednog dana sam razgovarala sa prijateljem kada sam došla na ideju. Želela sam novi izazov, pa sam napravila post na Fejsbuku u kojem sam svima najavila moj sledeći poduhvat. Želim da budem svetska rekorderka po najvećim nozdrvama - ispričala je ova kreatorka sadržaja.

Ginisov svetski rekord za najduži nos drži pokojni Mehmet Ozjurek, koji je umro prošle godine u 75. godini. Njegov nos je bio dugačak 8,8 centimetra. Trenutno, međutim, ne postoji rekord za najveće nozdrve, ali Džesi želi da njene budu što veća pre nego što uđe u pobedu. Trenutno su široke 27 milimetara.

- Dobila sam mnogo čestitki i smešnih memova. Većinu od mojih prijatelja, naravno. Moje nozdrve su trenutno porasle za 12 milimetara. Strast može da spasi ljude i da im da svrhu i nešto čemu da teže kada niko drugi ne veruje u njih - ističe ova neobična žena.

Do sada je Džesi potrošila 15.000 dolara na svoj "izgled".

- Imam 27 pirsinga. Većina ih je oko mojih usana, ali imam i dva industrijska pirsinga, pirsing na jeziku, pirsing na nosu i pirsing na bradavicama. Imam novu modifikaciju tela labreta. To je srednji komad nakita tačno ispod moje usne. Nedavno sam ga proširila na veličinu ili dve, i planiram da ga povećam na 15-16 mm za početak. Onda idem odatle. Moje ušne resice se vraćaju na 76 milimetara, gde sam trenutno na 70, i  takođe idem ka svetskom rekordu sa najvećim ušnim resicama na svetu.

Njen izgled je naišao i na osuđujuće reakcije, jer ne cene svi posvećenost modifikacijama tela.

- Deca beže plačući. I druge reakcije su različite. Ponekad će neko reći nešto potpuno neoprezno što nikada ranije nisam čula, neka grubo ili smešno, ali ja se samo smejem. Postaje dosadno slušati iste uvrede iznova i iznova. Ali i to je slobodna zemlja, svako ima pravo na svoje opcije i osećanja. Jedini problem koji imam je kada neko pokušava da mi oduzme slobodu govora na osnovu svojih predrasuda ili mišljenja i u suštini pokušavaju da me nateraju da verujem u ono što rade - tu povlačim liniju - ističe Džesi.

Džesi planira da nastavi da rasteže nozdrve kako bi bile što veće pre nego što uđe u Ginisovu knjigu rekorda sledeće godine.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tattoo majstor Katarina Zlatić otkriva nam šta sve nosi njena zanimljiva uloga u svetu tetovaža

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota