• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neviđena transformacija! Žena pokazala slike sebe pre i posle i razlika je 30 godina: "Ovo nije ista osoba"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Estetski zahtevi više nisu toliko nedostupni

  • 0

Kada ženu upitate za godine, poneka se i naljuti zbog toga, jer je neprijatno pitati. S druge strane, postoje i one žene koje ne mare za to, godine su im samo broj i prihvatile su da jednog dana moraju ostariti i da se koža prosto menja kako vreme prolazi.

Međutim, kako živimo u takvom vremenu da su estetski zahvati sve češći, mislimo na oba pola, a pre svega gotovo svima dostupni, neretko se i same oprobamo u "peglanju" stvari na koje ne možemo da utičemo, kao recimo bore na licu.

Tako je ova žena, kojoj nije poznato ime, otišla kod stručnjaka, očekujući da je "popravi" i učini joj lice nekoliko godina mlađe. Ili možda i decenije mlađe. Pogledajte dobro ovaj snimak. Na početku možemo videti kako ona zaista izgleda, a onda posle nekoliko trenutaka vidimo - njenu mlađu verziju. Da, to je ista osoba ali godina i godina mlađe. Ne, ona nije popila magični napitak za podmlađivanje, već je samo otišla pod nož koji joj je omogućio novi izgled.

Zvuči zaista neverovatno da se radi o istoj osobi, ali to je činjenica. Mora se odati priznanje da su stručnjaci odradili dobar posao i da ova žena sad živi drugačijim životom.

"Nema teoretske šanse da je ovo ista osoba", "Zatezanje je efektivno, ali usne katastrofične", "Iskreno, svaka čast doktoru", "Raspored pega skroz drugačiji" ... su samo neki od komentara.

Da li je ovo normalno, ostavljamo da procenite, ali definitivno nije realno da ovako izgleda gospođa u godinama, već bi trebalo da neguje sebe na pravi način i tako održava sebe i svoje lice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Poznata srpska Tiktokerka operisala nos: Javila se odmah iz Turske

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota