• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova fotografija je dokaz da je Salma Hajek prirodna lepotica: Još tada se videlo po čemu će biti upečatljiva

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi su bili zapanjeni koliko se malo promenila

  • 0

Salma Hajek sinoć je obradovala svoje fanove na "Instagramu" nostalgičnom uspomenom iz detinjstva. Slika koju je podelila prikazuje malu Salmu ozbiljnog, ali zadivljujućeg izraza lica, kako leži na travi prekrštenih ruku i zrači prirodnom lepotom kojoj se divimo otkako je postala afirmisana glumica.

Na slici, mlada Salma je obučena u šarmantnu, naboranu cvetnu haljinu koja govori o jednostavnijem vremenu, verovatno odražavajući stilove kasnih 1970-ih ili ranih 1980-ih. Njena crna gusta kosa sa te slike, uokviruje njeno lice savršenih crta mekim talasima, nagoveštavajući jednu od njenih prepoznatljivih osobina u odrasloj dobi. Uz objavu, Salma je rekla da je slika povratak u njeno detinjstvo.

Njeni fanovi su brzo preplavili odeljak za komentare porukama divljenja, ljubavi i podrške.

Mnogi su bili zapanjeni koliko se malo promenila, napominjući da je njena lepota, spolja i iznutra, ostala ista tokom godina.

Ovo nije prvi put da proslavljena meksičko-američka glumica deli fotografije iz svog ranog života. Često koristi svoje mreže da se na ličnom i dubljem nivou poveže sa svojim pratiocima, otkrivajući trenutke iz svoje prošlosti koji su je oblikovali u osobu kakva je danas.

Ove i slične objave svedok su njenog puta od malog grada u Meksiku, do osvajanja Holivuda.

Frida Kalo je lansirala u zvezde

Salma Hajek je jedna od najuspešnijih filmskih zvezda iz Latinske Amerike. Glumica, producentkinja i rediteljka poznata je po svom talentu i ukusu za odabir širokog spektra projekata. Ćerka biznismena i operskog pevača, Hajek je rođena 2. septembra 1966. u priobalnom gradu u Verakruzu u Meksiku.

Od svojih početaka u meksičkoj telenoveli do njenih najnovijih uloga glumica nominovana za Oskara iznova i iznova je dokazivala svoj talenat pred kamerom i iza nje.​

Salma Hajek imala je samo 22 godine kada ju je meksički medijski gigant "Televisa" izabrao za glavnu ulogu u popularnoj telenoveli "Tereza" ​​iz 1989. godine. Serija je trajala dve godine (125 epizoda), a njen talenat učinio ju je zvezdom u Meksiku. Iako je govorila samo španski, dve godine kasnije Hajek se preselila u Los Anđeles u potrazi za slavom. Pohađala je časove engleskog i glume, a ubrzo je počela da dobija uloge u filmovima.​

Do 2002. godine Hajek je bila potpuno spremna da objavi svoj magnum opus: mistično obojen, predivno snimljen biografski film o životu i mukama legendarne meksičke slikarke Fride Kalo. Hajek se transformisala - izgledom, duhom i dušom - u živu inkarnaciju Fride. Koproducirala je film, angažujući saradnike kao što su rediteljka Džuli Tejmor, snimatelj Rodrigo Prieto i kompozitor Eliot Goldental. Bila je nominovana za Oskara kao najbolja glumica, izgubivši od Nikol Kidman.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte vanvremenske lepotice zasenio i zvezdu serije Sreda: Grudi Salme Hajek su remek-delo prirode

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota