• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša glumica se vratila jača i lepša nego ikada nakon razvoda: Sada grmi, a prošle godine prošla horor

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je za preporod!

  • 0
Natali Portman Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Natali Portman, lepša i zavodljivija nego ikad je u ponedeljak prisustvovala reviji Stele Makartni za proleće-leto 2025, tokom Nedelje mode u Parizu, a za tu priliku je oživela sveprisutnu uniformu za izlaske 2010-ih. I dok je glumičina verzija bila mnogo uglađenija od onoga što se tada zapravo nosilo, u pitanju je ista formula za "da budeš primećena"- mini haljina uparene sa čarapama i salonke.

Sedeći u prvom redu, Natali Portman je nosila crni minić bez bretel, koji je imao skulpturalni dekolte u obliku srca, sa poluprozirnim crnim čarapama i odgovarajućim sjajnim crnim štiklama.

Što se nas tiče - ovo je definicija osvetničke haljine. Svi elementi su tu: mini je, crna, privlači pažnju i tačno se vidi kada se neko u njoj oseća samouvereno.

Slavna glumica prošle godine stavila je tačku na jedanaestogodišnji brak sa baletanom Bendžaminom Milipejdom, a uzrok rastanka je njegova prevara.

Vest o razvodu Natali Portman i njenog supruga Bendžamina Milipejda šokirala je njene broje obožavaoce, upravo zbog toga što su odavali utisak jednog od najskladnijih parova u Holivudu.

Bendžamin je aferu imao sa Francuskinjom Kamil Etjen, inače klimatskom aktivistkinjom, koja je tada imala svega 25 godina. Kako je preneo magazin "People", njihova afera je već bila završena kada se u javnosti za nju saznalo.

On je skoro godinu dana bio sa 20 godina mlađom devojkom, a da zlo bude još gore, činilo se da su oko Natali svi to znali, sem nje.

Par je pokušao da prevaziđe krizu, no čini se da im to ipak nije pošlo za rukom. Izvori su nedavno tvrdili da su ipak odlučili da se razvedu jer nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, a Natali, umesto da pati, odlučila je da se izdigne iz situacije, te da pokaže stranu koju dugo nismo mogli da vidimo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Matea Milosavljević o seriji "Močvara"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota