• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Festival u Santa Barbari pokazao je zašto je Penelope Kruz kraljica dobrog stila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je zablistala na dodeli nagrada povodom najnovijeg glumačkog ostvarenja, ali i pokazala zašto ovakve manifestacije svi rado čekaju zbog njenih modnih izdanja

  • 0
Penelope Cruz Kruz Foto: Profimedia/imageSPACE/ddp USA

Pojava Penelope Kruz na 37. Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, očekivano, nije prošla nezapaženo. Glumica je na ovom festivalu bila nagrađena za ulogu u filmu „Paralelne majke” Pedra Almodovara, koji joj je doneo i nominaciju za Oskara u kategoriji za najbolju glumicu. Za tu ulogu već je dobila nagradu u kategoriji za najbolju glumicu na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, a ovaj film, premijerno prikazan na 50. FEST-u, već je uvršćen u redovan repertoar u domaćim bioskopima.

Pored odličnog glumačkog ostvarenja, veliku pažnju izazvao je i izgled Penelope Kruz, uvek velike modne inspiracije.

Glumica se pojavila u Šanelovoj haljini burgundi boje koja je već nekoliko godina omiljena u zimskim mesecima. Uz haljinu od tvida ponela je mikro-torbu iste boje, a crnim sandalama je razbila monotoniju. Haljina spreda ima broš zbog kog je glumica od nakita nosila samo viseće minđuše. Broš je pored izuzetnog estetskog efekta poslužio i kako bi držao prednje delove haljine koji pozadi padaju i  podsećaju na plašt.

Glumica je ponela nešto jaču šminku, gde dominiraju crna olovka za oči i karmin nešto svetliji od boje haljine.

Svečana dodela Oskara biće održana 27. marta. Uloga u „Paralelnim majkama” je njena sedma saradnja sa Pedrom, a po rečima mnogih možda i njena najbolja. Preostaje da vidimo da li je za Oskara.

Video: Mlada glumica Srna Đenadić blistala na otvaranju festivala

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota