• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekrunisana kraljica "ružnih" papuča: Devojka poseduje više od 100 pari "kroksica"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za njih definitivno važi ono - ili ih obožavate ili ne možete ni da ih vidite na fotografiji

  • 0
Kroks, crocs papuče Foto: Shutterstock

"Kroks" obuća koju nose sve generacije širom sveta, za koje mnogi kažu da su ružne, pravi bum u prodaju doživele su protekle godine. Teško da postoji neko ko ne poseduje barem jedan par, ukoliko od obuće ne očekuje estetski momenat, već udobnost i praktičnost.

Pa iako važe za ružne, gumene papuče i sandale prošle godine su se našle na listi najpoželjnije obuće, a sa njihovim dizjanom su se poigrala i neka poznata imena iz muzičke industrije, poput portorikanskog repera Bed Banija i pop izvođača Džastina Bibera.

Za njih definitivno važi ono - ili ih obožavate ili ne možete ni da ih vidite na fotografiji.

Jedna Kanađanka, kreatorka TikTok videa spada u ovu drugu kategoriju ljudi. Ona je pokazala svoju kolekciju i time se svrstala u red obožavateljki ovih gumenih papuča.

Svoju je ljubav prema kroksicama pokazala i glumica Prijanka Čopra koja ih ima u svim bojama i nosi ih čak i uz svečane haljine, a muzičar Kvestlav ih je na prošlogodišnjoj dodeli Oskara prošetao i po crvenom tepihu...

@rayann_prophet my croc collection throughout the years✨ @crocs #crocs #collection #years #love #ambassador #shoes #follow #share #viral #trend #growing #comment #fyp #foryou ♬ House of the Rising Sun - sourwing_anti_cancer

Iako su gorepomenuti veliki fanovi, Kanađanka Rajan ipak prednjači. Njena kolekcija broji čak 114 pari kroksica i 700 džibica, odnosno gumenih privezaka kojima se kroksice ukrašavaju.

Ona sebe inače naziva kraljicom "kroksa", a u svom videu je pokazala svoju impresivnu kolekciju koja visi na zidu sobe.

- Počela sam sa jednim parom i stotinu pratilaca, a sada imam 114 pari i više od 300.000 pratilaca i ambasadorka sam "kroksa" - pohvalila se ona.

Video: Baletanke od tikvica, haljina od javora i šešir od zelja: Da li to moda ide u novom pravcu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota