• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nostalgija iz detinjstva: Poznate dive sve češće viđene u tregericama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nošenje ovih teksas komada potrebna vam je samo moć uklapanja, a mogu se nositi i bez ikakvih aksesoara, jer su sami po sebi efektni

  • 0
Alessandra Ambrosio tregerice Foto: Profimedia/INFphoto.com/INSTAR Images

Postoji razlog zašto su poznate ličnosti od Alesandre Ambrosio, preko Rijane, do gotovo svake Kardašijanke primećene u teksas tregericama. Najbolji teksas kombinezoni su komadi koji, iako jednostavni, ostavljaju vam prostora za eksperimentisanje u načinu na koji ćete ih izneti.

Neosporna je i njihova praktičnost – zašto birati pantalone i top, kada možete imati sve u jednom komadu? Dodajte kaiš, džemper ili košulju preko, ili je vežite oko struka. Ukombinujte ga sa čelzi čizmama, patikama ili martinkama.

Kroj je zaista ono što određuje ukupan utisak vaših tregerica. Ako su opuštene, izgledaće slatko i ležerno, dok se uske, elegantne tregerice lako mogu upariti sa štiklama i nakitom za vatreni večernji izgled.

Završni detalji kao što su kaiševi, kragne i džepovi takođe dodaju svoj jedinstveni pečat. Od ultrakul odela do dekoltea savršenog za zabavu, možete da odlučite koliko ležerno ili opušteno želite da vaše tregerice izgledaju.

Svaka od poznatih dama koja voli ovaj idevni komad može dati inspiraciju kako da nosite svoje tregerice.

Ukoliko volite zvoncare, potražite ovakav model i nećete osećati da bilo šta imate na sebi. Majica ili košulja ispod prave veliku razliku, pa tako u kombinaciji sa štiklama ili "starkama" same usmeravate kakav ćete utisak ostaviti - opušteni ili svakodnevni glam. A ako ispod nosite košuljicu u boho stilu, za takvu kombinaciju pravi izbor su široke nogavice, šešir i kratke čizme.

Ako vam je udobnost na prvom mestu, ovo svakako jeste model za vas, pogotovu kada su počele da se nose "balon" farmerice, što se primenilo i na nogavice tregerica. Nošenje tregerica je pomalo i nostalgično, budući da smo u detinjstvu svi imali bar po jedne.

Još jedna dobra stvar je pametno ulaganje - džins je džins, a ako odaberete tamniju boju, poslužiće vam tokom čitave godine, bilo da je napolju sunčano ili pada sneg.

Video: Rijana prošetala dečka i trudnički stomak: Ovaj detalj oduševio fanove

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota