• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džulija Roberts ozarila studio sva u žutom: Kako biti šik u jednobojnoj kombinaciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako niste vične uklapanju različitih nijansi, ne brinite, ovaj stil vratio se na svetske piste na opšte oduševljenje

  • 1
Julia Roberts Foto: Profimedia/Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash

Džulija Roberts ozarila je studio svojom pojavom dok je gostovala u emisiji "The Late Show" sa Stefanom Kolbertom. Ova 54-godišnja glumica se presvukla u šik crno-crveni komplet nakon što je u emisiju stigla u jarkožutom odelu, koje je bilo u centru pažnje.

Glumica je pre emisije Njujorkom prošetala u svetložutom blejzeru sa odgovarajućom košuljom na kopčanje. Odlučila se za jednobojnu estetiku, pa su takve bile i njene široke pantalone do gležnja.

Takođe se odlučila za lakovane crne cipele sa visokom potpeticom kako bi malo razbila "žutilo". Osmehnula se svojim zaštitnim znakom - čuvenim širokim osmehom kada je izašla iz svog sivog automobila i mahnula ljudima okupljenim na trotoaru.

Monohromatski stil

Ova monohromatska kombinacija sjajna je inspiracija za predstojeće sunčane dane. Monohromatski stajling je jednostavno nošenje odeće u jednoj nijansi Jednobojna odeća može se sastojati od nekoliko odvojenih delova, nekoliko slojeva, tekstura i blagih varijanti boja, ali sveukupno akcenat je na jednoj boji.

Činilo se da 2021. godine monohromatski stil postaje sve više i više prolazan, sve do proleća 2022. godine, kada su se na piste brzo vratile monohromatska odela kao stilski trik visoke mode.

Za dame koje ne vole da ekperimentišu sa uklapanjem boja, ovaj stil je idealan jer je jednostavan i sa njim nema greške. Dobro jednobojno odelo ukombinujte sa košuljom u istoj boji i odvažno ponesite omiljene cipele i tašnu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari