• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trikovi koji menjaju sve: Samo jedan komad garderobe, a mnogobrojni stilovi

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nemam šta da obučem" je najčešći problem žena. Rešenje je više nego lako

  • 0
odeća, garderoba, moda

Foto: Freepik

Garderober je posebna bolna tačka u srcu jedne žene- nikada prazan, nikada dovoljno pun.

"Nemam šta da obučem" je problem koji uglavnom rešavamo kupovinom nove garderobe, ali postoje trikovi koje ćemo podeliti sa vama i pokazati vam načine da već viđeno pretvorite u sasvim novo.

Džemper

Zima je idealno doba da isprobate različite varijante nošenja džempera. Često se odlučimo za dve-tri kombinacije sa jednim džemperom i ne usuđujemo se da eksperimentišemo dalje od njih. Ukoliko imate džemper koji je na kopčanje, poigrajte se sa načinom zakopčavanja. Postoje razne varijante, a mi ćemo izdvojiti nekoliko najaktuelnijih.

Gola ramena - ovo se lako izvodi, a daje potpuno nov izgled vašoj kombinaciji. Sve što je potrebno jeste zakopčati donje dugmiće tako da presotali deo materijala bude slobodan da pada na ramena i da ih otkriva. Ispod džempera možete nositi majicu na bretele u boji koju želite. Dodajte malo nakita i imate potpuno drugačiji izgled.

Druga varijanta jeste kombinacija džempera i haljine radi malo ozbiljnijeg izgleda. Preko jednobojne i jednostavne haljine obucite ga i ponovo se poigrajte sa kopčanjem. Na ovu kombinaciju možete obuti štikle ,ukoliko želite elegantniji izgled, čizme ili patike.

Košulja

Košulje su u poslednje vreme obavezna stvarčica u svakom ormaru. Što su različitije, to su šire mogućnosti za kombinovanje. Ono što je zanimljivo jeste da postoji čak i više od 60 varijanti nošenja košulja, pokrivajući svaki stil. Spajanje kežual stila sa elegantnim i poslovnim, složićete se, moguće je najviše uz pomoć jedne dobre košulje.

Haljina-košulja je izuzetno u trendu proteklih par godina i u njoj uvek možete izgledati zanimljivo. Vrlo je jednostavno, potrebna vam je košulja jedan broj ili više broja veća od veličine koju inače nosite ili već tako osmišljena košulju koja je zapravo haljina.

Još jedna dobra stvar je sloboda ukrašavanja detaljima. Može se upariti sa nekim zanimljivim kaišem, nakitom, čak i presavijeni rukavi menjaju utisak. Predlažemo da od obuće pokušate da je ukombinujete sa dubokim čizmama, a dobro idu i uz džemper, baš kao uprethodnim primerima.

Drugi trik podrazumeva kombinacije pantalona sa većom košuljom. Ovo daje jedan kežual izgled, neobavezan a tako interesantan. Pokušajte običnu belu košulju većeg broja obući na pantalone ravnog kroja, zakopčavajući je neobavezno, noseći ispod nje neki zanimljiv korset ili je možete nositi preko neke lepe majice. Kombinacije ovog tipa odaju utisak samouverenosti i odstupa od kliše efekta.

Osećajte se slobodno da izađete iz zone komfora sa bojama i poigrajte se paletom odeće koju imate jer je to ono što je ove godine izuzetno naglašeno.

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota