• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ketrin Zita i van ekrana izgleda kao Mortiša Adams: Crno-crvena kombinacija sa esencijalnim komadom sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan dokaz da u kožnu midi suknju ove zime vredi uložiti

  • 0
Catherine Zeta-Jones Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi znamo da je crvena boja nešto bez čega predstojeći praznici ne mogu proći. Za dobitnu kombinacije bez mane poslednje pojavljivanje Ketrin Zite Džouns vam može poslužiti kao odlična inspiracija.

U poslednje vreme, kroz svoje kombinacije ona kanališe lik Mortiše Adams koju tumači u novom Netfliksovom ostvarenju "Sreda".

Njenu kožnu ferari-crvenu suknju ističe šlic koji je stvoren da taman dovoljno pokaže noge, a da opet i pored provokativnosti suknja ostane dovoljno umerena i kao dnevna odevna kombinacija.. Svakako, još jedan dokaz da u kožnu midi suknju ove zime vredi uložiti.

Posebno iznenađuje izbor obuće, naizgled ona nosi zaobljene salonke, ali zapravo to su cipele sa interesantnom providnom punom petom.

Ostatak odevne kombinacije je jednostavan, sa crnim gornjim delom, crnom pelerinom, naočarima za sunce i "šanel" pismo-torbom.

Za drugo pojavljivanje odabrala je pravi Mortiša Adams izgled - ovu istu crnu pelerinu obukla je preko dugačke slip crne haljine, a koliko vidimo po obući, zaobljenje cipele sa kaišićem dobijaju svoj momenat.

Ovaj model, poznat i kao "mary jane", bio je rezervisan sa "girly" i "školski" izgled, ali izgleda da ćemo ih sada viđati u kombinaciji sa elegantijim i ozbiljnijim stilovima. One su jednostavno neprolazne, a modna kuća "Prada" je ove godine predstavila unapređene modele sa dramatičnom blok-petom i špicastim vrhom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota