• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponosno nosi istu haljinu: Kejt Vinslet prkosi stereotipu holivudskog tepiha

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je rekao da poznati ne smeju obući dva puta istu garderobu?

  • 2
Kate Winslet, Kejt Vinslet Foto: Tanjug/AP

Glumačka zvezda Holivuda Kejt Vinslet svojim pojavljivanjem na premijeri filma "Avatar: Put vode" zapanjila je sve pojavivši se u već nošenoj haljini.

Glumica se blistala u elegantnoj dugoj haljini, sa čuvenim "halter dekolteom" sa potpisom Badžli Miška. Haljina ima jednostavan kroj koji prati liniju tela, a ono što je čini zanimljivom jesu detalji od cirkona koji se prostiru od vrata do bočnih strana struka.

Ukombinovala je haljinu sa visećim minđušama u obliku suze, dva srebrna prstena i diskretnom šminkom. Frizura za koju se odlučila jeste lagana i neobavezno nisko vezana punđa, dok su joj nežno uvijene šiške pratile razdeljak na stranu.

Ovo je interesantno pojavljivanje jer po svemu podseća na kombinaciju koju je nosila pre sedam godina na premijeri filma "Krojačica". Te godine su se razlikovali nakit i kosa od ovogodišnjeg pojavljivanja na premijeri. Naime, trada je nosila crni lak na noktima i prstenje, kao i viseće minđuše načinjene od dva kruga. Razdeljak kose joj je bio po sredini, što dosta menja sam izgled lica kao i dimenziju.

- Neverovatni umetnici koji prave ove haljine su divni, ali napraviti nešto što će se nositi samo jednom... već sam odlučila da ponavljam haljine. Stalno isprobavanje novih haljina je stresno. Ne volim da moram nasumično stiskati svoje telo u haljini na crvenom tepihu koju nikada više neću obući. Uvek će kritikoviti, ali šta god - izjavila je Kejt.

Ovo nije prvi put da je Kejt ponovila izbor haljine. Poznato je i njeno pojavljivanje na filmskom festivalu u Veneciji 2011. godine, kada je prvo nosila crno-belu haljinu koja "grli" figuru tela, dizajnerke Stele Mekakrtni, ali Kejt je prekršila pravilo Holivuda i pojavila se ponovo u toj haljini, samo u crveno-crnoj varijanti, na premijeri filma "Krvoproliće" iste godine.

Da li je možda Kejt upravo onaj glas razuma u svetu slave, glamura, mode i trendova koji je potreban, pita se "Ppeople.com"

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari