• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šljokice: Pravi i neprolazni izbor da zasijate u novogodišnjoj noći i vama važnoj svečanosti

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uvek postoji vreme i mesto za haljinu sa šljokicama - bilo da tražite mini, maksi, midi ili balsku haljinu

  • 0
Šljokičasta haljina Foto: Shutterstock

Šljokice nisu rezervisane samo za praznike i proslave iako ih u radnjama tada najčešće viđamo. Ovo je, spram količine izbora, uvek najbolja opcija za doček Nove godine. Sa njima nećete pogrešiti, a ukoliko mislite da one i nisu tako moderne ove sezone, varate se. Najčešće smo ih viđali na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada, a kada nešto ponesu zvezde poput Riz Viterspun, Kristine Riči i Sandre O, onda nema sumnje.

Uvek postoji vreme i mesto za haljinu sa šljokicama - bilo da tražite mini, maksi, midi ili balsku haljinu. Iskreno govoreći, koji god stil da odaberete, jednostavno ne možete pogrešiti sa šljaštećom haljinom ili čak odelom!

Bilo da je u pitanju izlazak, matursko veče ili koktel veče, glamur blistave večernje haljine će dobro doći. Ako želite da izgledate očaravajuće na posebnom događaju, onda nam dozvolite da vam kažemo da će haljina sa šljokicama ukrasti sva svetla. S druge strane, ako želite nešto drugačiji izgled, onda će vam elegantno odelo sa šljokicama dati željeni efekat. Dijamanti, dragulji i šljokice dodaju dimenziju tkanini i čine da se odmah osećate glamurozno.

Ovo su najsjajniji predlozi novogodišnjih kombinacija.

Dugačka haljina

Možda mislite da će biti previše, ali sa tamnijom bojom maksi haljine sa šljokicama nećete pogrešiti. Ukoliko ima dubok deholte, naramenice ili gola leđa - kupite je bez razmišljanja. Bordo, smaragdnozelena, teget i crna su boje koje treba birati kada je ova dužina haljine u pitanju.

Kombinezon

Kakvog god kroja i materijala da je, kombinezon je nepogrešiv glamurozni izbor. Birajte one sa širim nogavicama i nešto dužim ili "miš" rukavima. Kada je kombinezon u pitanju, birajte bele i srebrne tonove.

Odelo

Neka šljokičasta odela biće sva u šljokicama, dok će ih druga imati samo na reverima sakoa ukoliko idete na nešto manje raskošnu varijantu. Crna boja je uvek proveren izbor, a ispod obucite običan crni bodi koji naglašava dekolte. Košulja i polurolke nisu pravi izbor za večernje proslave u kombinaciji sa ovakvim odelom.

"Oversized" haljina

Čak i haljina koja nije strukirana u kombinaciji sa šljokicama je pravi pogodak za svečanost. Izaberite neku u živopisnijim bojama i uparite je sa detaljima u potpuno drugoj boji.

Video: Moj nedeljni stajling: 5 prolećnih kombinacija

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota