• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestre Hadid promovišu model suknje za koji je potreban stas poput njihovog

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obe manekenke su pokazale da je praktičnost ono što ih modno opredeljuje, a primetno je i da su napustile nekada omiljene modele kratkih sukanja i da je sada midi dužina ono što im prija

  • 0
Điđi i Bela Hadid Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkako je manekenka Điđi Hadid pokrenula modni brend “guest in residence”, koji je prvenstveno fokusiran na odevne komade od kašmira, obradovala je sve osobe koje slabo podnose zimu. Nedavno je fotografisana sa sestrom Belom, prilikom posete njenoj prodavnici u Aspenu u Koloradu, a njihov stajling privukao je posebnu pažnju.

Naime, Điđi i Bela bile su slično stilizovane, a njihova odevna kombinacija sasvim je bila podređena praktičnosti i neophodnoj toploti.

Obe sestre nosile su suknje midi dužine, koje su iskombinovale sa kožnim jaknama i čizmama.

Điđi je sa braon čizmama uskadila braon bluzu i šal u istoj nijansi, a šminka u prirodnim, zemljanim tonovima doprinela je punoći kombinacije.

Zlatne minđuše i ogrlica podržavali su njen zimski stajling, dok je suknja u plavičastim i sivom tonovima razbila je primat jedne boje.

Bela se opredelila za suknju iste dužine, sa izrezom na prednjem delu, a uz crne čizme ukombinovala je i crnu torbu i crni kaiš, što je doprinelo našto manje elegantnom izgledu od onog koji j postigla njena sestra.

Obe manekenke su pokazale da je praktičnost ono što ih modno opredeljuje, a primetno je i da su napustile nekada omiljene modele kratkih sukanja i da je sada midi dužina ono što im prija. Ove suknje pak, uz ravnu obuću pogotovo, traže stas baš kaka imaju sestre Hadid.

Video: Najlepša žena sveta u naručju drži unuku Željka Mitrovića: Toliko je prelepa

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota