• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Aleksandra od Luksemburga se udala u kombinezonu: Savršen odabir za građansko venčanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najavljeno je da će se raskošnija verska ceremonija, na kojoj princeza Aleksandra može nositi jednu od neverovatnih tijara velike vojvotkinje Marije Tereze od Luksemburga, održati sledećeg vikenda

  • 0
princeza Aleksandra Luksemburg, Alexandra of Luxembourg with Nicolas Bagory Foto: Luxpress/Jean-Claude Ernst / Zuma Press / Profimedia

Kraljevsko venčanje princeze Aleksandre od Luksemburga i Nikolasa Bagorija održano je u subotu, 22. aprila.

Princeza Aleksandra (32) četvrto dete i jedina ćerka Anrija, velikog vojvode Luksemburga, i Marije Tereze, velike vojvotkinje od Luksemburga, udala su se za Nikolasa Bagoja (33), biznismena iz Pariza, na građanskoj ceremoniji u gradskoj kući u Luksemburgu.

Najavljeno je da će se raskošnija verska ceremonija, na kojoj princeza Aleksandra može nositi jednu od neverovatnih tijara velike vojvotkinje Marije Tereze od Luksemburga, održati sledećeg vikenda, piše "Tatler".

U subotu, međutim, mlada se odlučila za elegantni "valentino" ogrtač prebačen preko belog kombinezona dugih rukava. Kombinezon je sečen u struku i ima ravne, široke nogavice. Držeći se svadbene tradicije, princeza Aleksandra je dodala belu "šanel" torbicu i visoke "nude" štikle.

Ovaj svedeni odabir svečane odeće je korak dalje od tradicionalne kraljevske venčanice koja se nosi na evropskim kraljevskim sadbenim svečanostima. Mnoge kraljevske neveste su se tokom godina odlučile da nose raskošne haljine, uključujući Aleksandrinu majku, veliku vojvotkinju, na njenom venčanju sa velikim vojvodom 1981.

Mladoženja je za svečanost odabrao mornarsko plavo odelo sa nebeskoplavom kravatom.

Mladina majka, velika vojvotkinja Marija Tereza, nosila je koralno ružičastu kreaciju modne kuće "Mejson Natan", belgijskog brenda kojeg vole kraljevske porodice, uključujući kraljicu Maksimu od Holandije i kraljicu Matildu od Belgije.

Princeza Stefani, nevestina snaja i supruga Gijoma, naslednog velikog vojvode Luksemburga, nosila je elegantnu tamnoplavu "armani" haljinu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BRAK ĆE TRAJATI TRI GODINE Britanci imaju grozne prognoze za Megan i Harija

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota