• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holandska kraljica i princeze u veselim bojama za Kraljev dan: Maksima ipak ukrala šou

Vreme čitanja: oko 1 min.

Među masom ljudi na ulicama Roterdama isticale su se članice kraljevske porodice po svojim modnim odabirima

  • 0
Queen Maxima, Kraljica Maksima Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Holandska kraljica Maksima i njena najstarija ćerka princeza Amalija "sukobile" su se na Kraljev dan smelim zelenim i ružičastim bojama.

Kraljica i dve njene ćerke, princeza Katarina-Amalija (poznata kao Amalija) i princeza Arijana, izašle su u četvrtak da proslave kralja Vilema-Aleksandra povodom Kraljevog dan. Maksima i Amalija su se posebno istakle sa svojim odevnim kombinacijama drečavih boja.

Kraljica Maksima (51) nosila je potpuno novu garderobu za ovu priliku, bluzu u zelenoj boji brenda "Natan Couture".

Ova bluza napravljena je od reciklirane svile i nalazi se u aktuelnoj kolekciji za proleće/leto. Maksima je uparila ovu bluzu sa odgovarajućom suknjom od šantung svile, koju je krasio i pojas u istoj boji.

Kao dodatak, kraljica Maksima je nosila pismo torbu krem boje sa zlatnim ukrasom, koju je njena ćerka princeza Arijana takođe nosila ranije. Iako smo članice britanske i španske kraljevske porodice navikli da viđamo u salonkama, holandska kraljica odabrala je nešto neobičniji dizajn cipela. Imaju dijagonalni presek na risu i otvorene su, otkrivajući Maksimin crveni lak za nokte.

Princeza Amalija izgledala je podjednako zapanjujuće u odelu takozvane boje fuksije.

Dodatak monohromatskoj kombinaciji bila je kožna torbica modne kuće "Jackuemus" "Le Bambino" u zelenoj boji. Za obuću, Amalija se odlučila za klasiku, "đanvito rose" bež salonke.

Princeza Arijana se odlučila za mirniju boju odela, kako bi naglasak bio na kraljevskoplavim detaljima. Majica koju je nosila ispod sakoa, kao i torbica i cipele bili su savršen dodatak bež odelu. Kako se i ona odlučila za standardnu modnu kombinaciju, možemo slobodno reći da je kraljica Maksima ipak ukrala šou.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota