• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džared Leto se obukao u gigantski kostim mačke Karla Lagerfelda na Met Gala 2023

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dodža Ket i Džared Leto maskirali su se u mačku Karla Lagerfelda

  • 0
2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Mačka modne ikone Karla Lagerfelda, Čupet, nije se pojavila na Met Gala, uprkos tome što je tema ovogodišnjeg događaja izabrana u čast njenog pokojnog vlasnika.

Međutim, kako prenosi Si-En-En (CNN), nekoliko prisutnih se pobrinulo da Čupet bude glavna, pa su se tako reperka Dodža Ket i glumac Džared Leto pojavili kostimirani u birmansku mačku.

Reperka nagrađena Gremijem nosila je srebrnu haljinu sa kapuljačom poznatog američkog brenda Oscar de la Renta, zajedno sa mačjim ušima, maskom i naoštrenim kandžama na noktima.

APTOPIX 2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Tokom intervjua sa Alani Nikol "La La" Entoni na Vogovom crvenom tepihu uživo, njene rečenice bile su propraćene sa nekoliko „mjauka“.

Leto je stigao nekoliko minuta kasnije, isprva neprepoznatljiv u kostimu mačke od glave do pete. Bio je obučen kao nezvanična maskota večeri, Čupet, sa belim šapama i masivnom mačjom glavom sa upadljivim plavim očima. Drugi gosti su odali počast čuvenoj mački na suptilnije načine.

Gremi dobitnica i oskarovka Žanel Mone držala je torbu u obliku Čupet u stilu Hektor torbe dizajnera Toma Brauna, dok je glumica Kloi Fajnman uparila svoju haljinu sa Džudit Liber torbicom u obliku Čupet.  Mnogi su očekivali da jedanaestogodišnja Čupet prisustvuje događaju, s obzirom na to koliko je bila važna za Lagerfelda, koji je umro 2019. godine.

Ona je, međutim, odlučila da "ostane u miru i udobnosti svog doma", saopštili su njeni predstavnici u ponedeljak.

- Odajemo počast mom tati svakog dana od našeg rastanka i veoma smo dirnuti što vidimo još jedan dan posvećen njemu - navedeno je u objavi na zvaničnom nalogu Čupet na Instagramu.

Jedna od najznačajnijih modnih manifestacija na svetu Met Gala 2023. održana je u ponedeljak u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku, na temu "Karl Lagerfeld: Linija lepote", čime je odana počast pokojnom uticajnom i kontroverznom modnom dizajneru koji je rukovodio modnim kućama kao što su Šanel, Fendi i modna kuća njegove istoimene linije.

Met Gala 2023 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Manifestacija, koja se tradicionalno organizuje svakog prvog ponedeljka u maju, održana je u Metropoliten muzeju u Njujorku, a kopredsedavajući ovogodišnjeg događaja bile su glumice Mikaela Koel i Penelope Kruz, teniser Rodžer Federer, pevačica Dua Lipa i urednica magazina Vog Ana Vintur.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota