• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doslednost je ključ elegancije: Verica Rakočević u monohromatskom izdanju podseća koje su to modne osnove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sinoćnoj reviji Boška Jakovljevića, Verica mu je podršku dala iz prvog reda, odevena u "must have" komade "kapsula garderobera"

  • 1
Boško Jakovljević zatvorio 51. L’Oreal Fashion week Foto: Promo/ Đorđe Tomić

Postizanje zavidnog stila lako je sa pravim elementima - osnovama garderobe koje daju mnogo više od bazičnog utiska.

S godinama, naš stil se prirodno razvija, ali to ne znači da se naše mogućnosti smanjuju ili da manje uživamo u modi. Šta više, gajimo i negujemo prepoznatljiv stil i držimo se vanvremenske elegancije sa povremenim implementiranjem savremenih trendova.

Modna kreatorka Verica Rakočević ima istančan stil i njega se drži već godinama. I to ne samo modnog, već i životnog. Ugledna kreatorka verna je klasici i eleganciji, ali povremeno ume da izađe iz prepoznatljivih okvira i odluči se za neki efektan komad.

U danu iza nas, Boško Jakovljević je zatvorio 51. L’Oreal Fashion week, a njegova revija je okupila mnogo poznatih dama koje su pokazale kako izgleda večernja "neobavezna" elegancija.

Na pomenutoj reviji Boška Jakovljevića, Verica mu je podršku dala iz prvog reda, odevena u "must have" komade "kapsula garderobera".

Ništa ne govori da je leto na pomolu kao dobar par belih pantalona. Verica se držala monohromatskog stila, prljavobele nijanse i ukombinovala ih sa rolkom - osnova koja je sve samo ne dosadna. Pronađite lagano pamučno ili merino pletivo koja dopire do bokova, a zatim ga kupite u nekoliko različitih boja.

Na kraju tu je i trenutno najpopularniji par obuće - loaferice sa blagom platformom u boji slonovače sa interesantnim detaljem u vidu mašne. Kako su noći i dalje prilično prohladne, dobra je stvar ako još uvek niste odložile svoje tanje kapute ili dugačke kardigane.

Neke od najotmjenijih žena na svetu trenutno su u 70-im godinama - Helen Miren, Džejn Fonda i Dajana Kiton. Šta im je svima zajedničko? Doslednost i individualnost.

Inspirišite se Veričinim stilom u ovim, još uvek prohladnim danima i ne dozvolite da vam kvare raspoloženje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neka se žena razvede sto puta, rodi 8 dece različitim muškarcima, ali neka voli sebe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Verica

    16. maj 2023. | 15:51

    O ukusima ne treba raspravljati.Volim tu izreku,zaista!

    Podelite komentar