• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostanite u trendu i dok ste na plaži: Nepogrešive modne kombinacije za zaštitu od sunca i savršene fotografije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za ispijanje koktela u tropskom baru, za dnevnu žurku ili kratko sklanjanje od sunca u restoranu odlučite se za nešto u čemu ćete izgledati i osećati se ležerno, a da pažljivim biranjem detalja i na plaži pokažete kom ste to stilu verne

  • 0
Bonatti native Foto: Mladen Nađ

Ako ste tip koji misli da odeća za plažu uključuje samo vaš omiljeni kupaći kostim i bilo šta što možete navući na sebe pre nego što stignete do plaže, mi smo tu da vam kažemo da je lako podići svoj plažni stil na viši nivo.

Bez obzira na to da li volite da nosite haljine, više volite potpuno crne ansamble od onih u boji ili volite da se igrate sa ešarpama, postoji toliko načina da sastavite plažni izgled na kome će vam pozavideti. Jedan trend koji ćete želeti da sa ulica prenesete na plažu jesu dvodelni kompletići. Bilo da su to oni sa šortsevima i "oversized" košuljama ili pantalonama sa velikim šlicevima ili čak prozirni, končani kompleti - nećete pogrešiti ni sa jednim, niti biti "previše" obučene.

Za ispijanje koktela u tropskom baru, za dnevnu žurku ili kratko sklanjanje od sunca u restoranu odlučite se za nešto u čemu ćete izgledati i osećati se ležerno, a da pažljivim biranjem detalja i na plaži pokažete kom ste to stilu verne.

Birajte lagane materijale kao što su meki pamuk i prozračni lan. Modele u tropskim bojama kao što su plava, fuscija i narandžasta ili za "old money" vajb bele i bež. Moderne heklane haljine za plažu ili ogrtači služe da postignete taj rustični boho izgled.

Savršena odeća za plažu je udobna, lagana i moderna. Ukoliko naginjete jednostavnosti, za vas su savršeni dugački ogrtači, a za šik plažni izgled gledajte da onda prati boje vaših papuča, peškira i torbe za plažu. Ako se ipak osmelite da eksperimentišete sa hajinama i kompletima, birajte laganu, prozračnu tkaninu koja će vam pomoći da pobedite toplotu, a da pritom štitite kožu tokom dana. Opušteni izgled koji je trenutno u trendu udoban je i prilagodljiv za sve tipove tela i nivoe aktivnosti.

"Bonatti" ima ponudu koja obuhvata novi plažni izgled od šešira do papuča. Na vama je samo da izaberete omiljenu boju i vodite se njome dok birate detalje na aksesoarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota