• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aron Tejlor-Džonson će biti novi Džejms Bond? Ipak ništa od Kilijana Marfija

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ime zvezde "Oppenhaimer" i "Peaky Blinders" Kilijana Marfija takođe se pominjalo u pričama o novom Džejmsu Bondu

  • 0
Aaron Taylor Johnson Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumcu Aronu Tejlor-Džonsonu je "zvanično ponuđena prilika da igra Džejmsa Bonda", čime je stavljena tačka na višemesečna nagađanja u vezi sa naslednikom Danijela Krejga, izveštavaju svetski mediji.

Glumac (33) tek treba da zvanično prihvati ulogu, ali ako to učini, postaće sedmi glumac koji će igrati legendarnog britanskog tajnog agenta od franšize koja je pokrenuta 1962. godine.

Aron, koji je poznat po ulogama u "Nocturnal Animals", "Kick-Ass", "Nowhere Boy" i "Avengers: Age of Ultron", izgleda je dobio željenu ulogu.

Počeo je da se bavi glumom kao dete i video je da njegova karijera raste, sa tri velika filmska pojavljivanja samo ove godine.

Aron će glumiti slavnu akcionu zvezdu u filmu "The Fall Guy", pored Rajana Goslinga i Emili Blant. Pojaviće se u dugoočekivanom rimejku gotičkog horora "Nosferatu" iz 1922. godine, u režiji Roberta Egersa, sa obećavajućom postavom, uključujući Bila Skarsgarda, Nikolasa Holta, Lili-Rouz Dep i Vilema Defoa. Takođe ćemo ga gledati kao Marvelovog antiheroja.

Takođe je bio nominovan za dve nagrade BAFTA, a prethodno je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca na Zlatnom globusu za "Nocturnal Animals".

Ime zvezde "Oppenhaimer" i "Peaky Blinders" Kilijana Marfija takođe se pominjalo u pričama o novom Džejmsu Bondu. Pirs Brosnan, koji je igrao Džejmsa Bonda u više filmova kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, rekao je da bi Marfi bio "veličanstveni" Džejms Bond. Marfi je, međutim, rekao da nije čuo ništa o tome da igra Bonda.

Tejlor-Džonson će zameniti Šona Konerija, Džordža Lezenbija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, Pirsa Brosnana i Krejga - sve svoje prethodnike.

Inače, Aron je oženjen rediteljkom Sem Tejlor-Džonson i između njih je 24 godine razlike. Dvojac se upoznao na snimanju biografskog filma Džona Lenona iz 2009, "Nowhere Boy", kada je ona imala 42, a Aron 18. Ona je bila reditelj, a on zvezda u usponu - sama struktura moći je komplikovana u radnom okruženju, a kamoli u ljubavnom odnosu. Tinejdžer koji je tek završio srednju školu ludo se zaljubljuje u ženu od 40 godina.

Međutim, par je sada u braku više od deceniju i imaju dvoje dece, Vajldu (13) i Romi (12). Sem takođe ima dve ćerke iz bivše veze sa Džejem Džoplingom, Anđeliku (27) i Džesi (18). Aron je samo sedam godina stariji od Seminog najstarijeg deteta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On